De nationella händelserna Padel Serie och finalen i National Padel Cup gav tillbaka sin dom: 3 spelare lyckades vinna allt: Jose Luis Lara Salines, Aitor Garcia och Fiona Ligi. Marianne Vandaele lyckades hon vinna båda tävlingarna i National Padel Serier. Sammanfattning om denna fantastiska turneringsvecka padel i södra Frankrike.

Aitor Garcia / José Luis Lara Salines: alldeles för stark

Det spanska paret vann alla tre tävlingar i National Padel Serie och finalen i National Padel Kopp. 3 P1000 vann hands down. Det var viss tävling, men spanjorerna var alldeles för starka för att bli slagna den här veckan. Oavsett om vi var i Vière, Bézier eller Cap d'Agde lyckades det spanska paret felfritt.

Fiona Ligi den stora vinnaren av National Padel Cup

Oavsett hennes partner vann den unga spelaren Fiona Ligi alla National-händelserna Padel Serier.

I de två första händelserna i Vière och Béziers vinner paret Ligi / Vandaele utan för mycket besvär. Det var första gången de två spelarna samarbetade och vi kan säga att det gick mycket bra.

Vi hoppas se denna förening förnyas mot de bästa franska spelarna.

Under de sista stadierna av National Padel Cup på Cap d'Agde International Center spelade Fiona Ligi med en spanska Ariadna Rovira. En intressant kombination även om det tog några justeringar för att "bosätta sig", berättar Fiona.

I semifinalen slår det fransk-spanska paret Vandaele / Lovera-paret i 3-uppsättningar.

I finalen är det en perfekt match levererad av Ligi / Aridna mot det farliga paret Lambregts / Alquier vann 6 / 3 6 / 0.