Anthony Lopes (30 år gammal), portugisisk internationell och OL-målvakt har under många säsonger investerat i padel. Han kastar Alla i Padel Lyon med Tsonga. I samband med invigningen, Padel Magazine frågade honom.

Alla i Padel, en logisk investering

”För mig är det en logisk investering. Faktumet att Jo (Tsonga) et Thierry (Ascione) följa med mig på detta projekt tippade skalorna på höger sida. Jag är väldigt stolt över att kunna engagera mig med dem. De är vänner."

”Det finns inga fler ursäkter. Nu måste du komma hit till Alla i Padel att spela och ha maximalt nöje. ”

forehand anthony lopes

"De padel och vårdnadshavaren är mycket lika ”

"jag älskar padel, eftersom det är en sport som, när det gäller egenskaper, liknar målvakten, särskilt när det gäller downforce. Det ger mig en trevlig väg ut ur fotboll och slå bollen. ”

”I målvaktspositionen är det mycket låg nedstyrka, stora stigningar av lopp över 2-3 meter, och vi är uppmärksamma överallt. Precis som vid padel, och det är något jag gillar verkligen med sporten. ”

"Jag tror att padel ger mig mer i min professionella värld, i fotboll. Det tjänar mig verkligen på grund av de många likheterna mellan målvaktspositionen och padel. "

“Bjud in alla OL till All in”

"Le padel kan hjälpa fotbollsspelare. Det finns laganda. Och det finns också mycket sinne. ”

”En dag varför inte bjuda in hela gruppen (OL) och dela allt med dem. Jag vet att det också finns älskare av padel på OL, vare sig spelare eller teknisk personal, medicinsk eller till och med på kontoren. Det finns många som utövar denna sport. Det blir en möjlighet att se vem som verkligen spelar! Det kommer att bli många tävlingar, vi får skratta. ”

Synligheten av fotboll i tjänst för padel

"Om jag en dag gör ett reflexstopp, kommer jag att berätta för journalister i mixzonen efter matchen att det är tack vare mina träningspass. padeloch närmare bestämt All in Padel. Jag säger det vid nästa spel, och vi kan visa det! ”

Lorenzo Lecci López

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passion för sport: journalistik genom kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av situationen i padel i Frankrike och erbjuder förutsättningar för optimal utveckling.