Under TV-programmet MasterChef Spain gav en deltagare en av hans rätter smeknamnet på nuvarande nummer 7 i World Padel Tour : Fernando Belasteguin.

Le padel finns överallt, även i köket. Vi pratar inte om en maträtt eller en kaka i form av en pala eller en boll, nej, vi talar om en maträtt som hyllar och bär namnet på en legend av padel ; Fernando Belasteguin.

Deltagarna i showen måste skapa eller reproducera rätter som de ger ett namn till. Det är Andy, en 26-årig advokat som väljer "leyenda de Pehuajó" (legenden om Pehuajó) till sin dessert inklusive kaka, jordgubbecoulis, glass, granulerat socker, rom och bomullssocker; alla i brand.

Le padel anländer till borden och i alla diskussioner, flera världens nummer 1 som referens.

Julien Bondia

Julien Bondia är lärare padel på Teneriffa (Spanien). Kolumnist och rådgivare, han hjälper dig att spela bättre genom sina handledningar och taktiska/tekniska artiklar padel.