Nästan ett år sedan Orleansklubben som ligger närmare bestämt i den vackra staden Saint-Pryvé-Saint-Mesmin slog upp sina dörrar. och det har redan blivit en av de mest populära klubbarna i regionen.

I denna klubb som drivs med mästarhand av syskon blir de lokala avicionadosna fler och fler och de fyra magnifika banorna som ställts till förfogande fylls upp i hög hastighet.Klubben erbjuder även en badmintonbana men framför allt ett superklubbhus och en trevlig terrass där spelarna kan göra om matchen runt en saftig pizza från kocken och annat godis.

En efterlängtad första P500

Efter flera turneringar på alla nivåer är det nu dags för dem att öka och lansera sin allra första P500.

Mycket aktiv i tävlingar, den Låt Padel organiserar mycket regelbundet sportevenemang för att möta avicionados förväntningar. Nästan varje helg erbjuds en turnering som sträcker sig från P25 till P250. Nivån fortsätter att öka, arrangörerna har därför bestämt sig för att erbjuda de tappraste möjligheten att komma och tävla i 20×10 under en första exceptionell P500.

Denna tävling kommer därför att hållas lördag 4 och söndag 5 juni.

Organisation och registreringar

Turneringen kommer att börja med kvalificeringsfaserna under lördagen den 4 och de stora vinnarna av dessa pooler kommer att få äran att tävla i finalbordet nästa morgon.

Registreringen är nu öppen och kostar upp till 25€ per person. Det går att anmäla sig via e-post på följande adress kontakta @ letpadel. Fr eller per telefon på 02-18-69-31-69.

Turneringspriserna för vinnarna uppgår till €500 fördelat mellan spelarna. Evenemanget kommer att sponsras av sponsorerna till Let Padel vars överraskning kommer att avslöjas inom kort. Denna turnering kommer att övervakas av hela klubbens team som är otåliga att ta emot detta evenemang.

Så om du känner för det, vänta inte längre utan registrera dig!

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.