Marta Marrero gjorde sin stora återkomst i onsdags morse på Bordeaux P2 med Viking, Aranzazu Osoro. En vinnande avkastning för den nyblivna mamman, när hon och Zazu gick vidare till den andra omgången av turneringen.

Ögonblicket för oss att komma tillbaka med Marta när hon återvänder och hennes nyfunna förnimmelser.

En återkomst full av känslor

Jag är verkligen glad över att vara här, på denna magnifika bana i Bordeaux. Jag kände mig bra, bekväm, men å andra sidan, Jag kände mig väldigt nervös. Det var ganska förutsägbart att jag skulle känna den här nervositeten, efter ett och ett halvt år utan spel. Men min sambo spelade riktigt bra och följde med mig riktigt bra på banan.

Jag blev väldigt rörd av den här segern, det tillät mig också att lätta på en del av den press jag hade. Vi var väldigt otåliga att starta den här turneringen och nu när nervositeten har lagt sig, Vi ska försöka njuta lite mer på banan.

Ett långsiktigt projekt med Zazu Osoro

Normalt, med Aranzazu Osoro, är den gjord för att hålla. När du börjar med en ny partner har du vissa förväntningar. Med Aranza tror jag att vi kan bilda ett väldigt konkurrenskraftigt par och vi kan ha bra resultat. Jag hoppas att vi kan vara tillsammans länge för verkligen, Jag trivdes verkligen på banan med henne.

Aranzazu Osoro Marta Marrero Bordeaux P2

Pensionering? Inte direkt...

Jag kan inte säga hur länge jag kommer att spela. För nu är jag tillbaka och jag tänker inte alls på pension. Det vore lite pessimistiskt...

För nu är det viktiga att njuta av stunden. Det är en väldigt bra nivå för tillfället, de unga spelarna som kommer är väldigt starka. Däremot har jag lusten, jag har energin…och min dotter låter mig också fortsätta, med allt vad det innebär när man reser ändå.

En utveckling av spelet?

Det är några väldigt unga spelare som kommer till banan och som är väldigt starka, även fysiskt. Idag tränar alla mycket och det märks i utvecklingen av padel.

Jag tycker att det är väldigt positivt för showen!

Premier Padel vs World Padel Tour ?

Le World Padel Tour hade mycket erfarenhet, och Premier Padel har några år bakom sig. En början är aldrig uppenbar. Men jag kan inte prata för mycket om det eftersom jag inte var där på ett och ett halvt år, så jag skulle inte kunna jämföra eftersom jag inte har haft så mycket erfarenhet av den här kretsen än.

För att se hela videon, klicka här:

https://youtu.be/mte0l15VZfs
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror som en dag sa åt honom att följa med på en bana. padel, sedan dess har Gwenaëlle aldrig lämnat domstolen. Förutom när det gäller att gå och se sändningen av Padel Magazine, Du World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franska mästerskapen. Kort sagt, hon är ett fan av denna sport.