Wendy Barsotti och hennes spanska partner Ana Fernandez De Osso är det förlorade i första kvalomgången mot Aguilar (65) / Manquillo (64) i damtabellen. Franskan berättar för oss.

Hans återkomst till matchen

Jag är besviken, frustrerad, för det var vad jag sa till Robin (Haziza) i slutet av matchen, jag intalar mig själv att det finns bra faser men faktiskt har jag intrycket av att aldrig kunna spela mitt spel eftersom på å andra sidan spelar de väldigt bra, de skickar bara flygplan och du hinner aldrig riktigt sätta ditt spel på plats.

Efteråt hade jag fortfarande kul. Jag hade spelfaser där jag var nöjd med mig själv för det brukar bli lite fler misstag. Jag lyckades ha några positiva poäng, låt oss säga. Men det är sant att när du tittar på slutet av matchen ser du 43 minuter, du säger till dig själv "Wow, det går för snabbt".  

Carla hade varnat mig, hon hade spelat dem med Jess och hon sa till mig "Du ska se, det går riktigt fort, du måste lyckas lugna ner saker, bryta upp rytmen". Och faktiskt säger du till dig själv "mycket bra, jag ska göra lobs", men de skickar även när du lobbar. De har alltid tid att positionera sig, du spelar hårt ner och skickar dig själv ett plan men det är väldigt svårt att bryta rytmen, ärligt talat, de spelar väldigt bra och jag tror att de i deras ålder kommer att lyckas med att gå långt tror jag.

Jag är glad över att ha fått spela. Min partner var väldigt trevlig, hon fick mig att känna mig väldigt bekväm.”

Barsotti Bordeaux P2

Inte idealisk förberedelse

Du ska veta att jag var på semester hela veckan, och när jag är på semester ägnar jag mig åt någon sport. Så jag var på Korsika, jag åt korv, jag åt paté varje dag. Och för två dagar sedan var jag fortfarande på Korsika: jag kom igår! Men hallå, jag mådde inte dåligt, åtminstone fysiskt. Men det är sant att när man förbereder sig varje dag så är det annorlunda. Men i alla fall, för mina supportrar, tack för att ni tittade på mig, jag hade en sprängning eftersom det är en galen möjlighet att kunna spela dessa tjejer och se var ni är och identifiera era fokusområden.

Att också ha en partner som jag hade bredvid mig, det är faktiskt väldigt dumma saker, men under hela matchen sa hon åt mig att ta mig tid mellan poängen. Det är dumt, men det är sant. Det är upplevelser och stunder som gör att vi lär oss mycket, så jag är väldigt glad. Visst är jag frustrerad över att inte ha gjort fler matcher, fler poäng, men det är till nästa gång.

Grattis i alla fall till alla arrangörer för ärligt talat så är det ett galet nöje att spela här. Jag stannar där i några dagar, och sedan går jag tillbaka till träningen. Det finns FIPs som följer varandra i slutet av juni i början av juli, så det kommer att fortsätta i Italien, i Spanien, allt det där...

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.