Lorenzo Lecci Lopez intervjuade Adrien Maigret, Frankrike lagspelare, närvarande vid Roland-Garros på banan i padel kortlivad.

Drömförhållanden på Roland-Garros

”Det är otroligt, det finns drömförhållanden, ingen vind, det centrala precis bakom, några människor, det är fantastiskt! Det finns inget att säga, bra gjort för federationen för att installera detta land i Roland! ”

Gå till en final vid EM

”Vi kommer att försöka få finalen, det beror på dragningen för vi vet inte riktigt om Spanien kommer att bli nummer 1 eller inte. Vi hoppas att vi inte kommer att ha dem i den del av målningen ”.

”Mina kalvar är bra, jag har tagit hand om mig själv, jag har tappat lite i vikt, jag har försökt att träna bra och göra sjukgymnastik så allt är bra för tillfället. Vi spelade mycket bra med JT i Catania. Jag är ännu inte 100% men jag kommer att vara redo för EM. Jag hoppas att vi kommer att ha en bra tävling. Vi har en solid, stark grupp, vi kommer att ge allt tillsammans för att göra maximalt. ”

Valet av din partner, en överraskning?

”Ingen överraskning för han är nu 4: e i Frankrike (Redaktörens anmärkning: 5: e ex aequo i den senaste FFT-rankningen). Efter att ha sett förutsättningarna i Marbella kan han ha en mindre lämplig spelprofil. Men han förtjänar ändå, han tränar mycket, han har gjort enorma framsteg, det är också därför jag gick ihop med honom. Vi klarar oss riktigt bra, uppriktigt sagt, det finns inget att säga för tillfället. Jag gratulerar honom för hans val naturligtvis och jag är väldigt glad att han är där eftersom han är min partner. Hur som helst, med tanke på den praktik som han gjorde, vet vi att han kommer att vara 200% med gruppen. Han förtjänade sin plats, han är en del av gruppen, han har integrerat bra och han är redo att ge 200%. ”

 

 

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !