Det är dags för åttondelsfinal första Öppna du World Padel Tour anordnas i Frankrike och det är givetvis möjligheten att prata med fransmannen nummer 1 som gör debut på eftermiddagen.

Efter sin partner Jessica Castello, det är Alix Collombons tur att ta mikrofonen Padel Magazine och att ge oss sina intryck innan vi möter Mesa/Jensen.

“Mer press än vanligt”

"Jag mår bra, jag vill verkligen spela det här World Padel Tour i Frankrike inför familj, vänner i denna vackra stad Toulouse. Jag har lite mer press än vanligt eftersom jag vill göra det bra och jag tror att det fortfarande är något positivt.

Vi vet att vi har en väldigt tuff match att spela så vi har inte mycket att förlora. Tanken är såklart att spela en stor match för att spela imorgon i åttondelsfinalen”

“Jensen – Mesa, ett dåligt minne”

"Jag har precis haft ett pass med min mentala tränare så det går definitivt bättre än i morse. Positivt tänkande och att acceptera nederlag är avgörande. Du måste acceptera situationen, intala dig själv att allt kan hända men alltid ge allt på banan. Jag räknar med allmänheten men jag skulle till och med säga att min partner räknar ännu mer med den franska allmänheten (skratt).

Vi spelade redan mot Jensen/Mesa i början av året. Det är ett dåligt minne (skratt) eftersom vi hade spelat väldigt dåligt så vi kan säga till oss själva att vi bara kan göra bättre idag. Det är ett väldigt komplicerat par att spela och väldigt vältränade just nu. De är i ett tillstånd av maximalt självförtroende efter sina resultat den senaste tiden. Vi vet att de kommer att spela bra, nu är det upp till oss att hitta nycklarna för att hindra dem och lyckas motverka dem.

Senast vi gjorde många misstag höll vi inte rallyn. Det var en ledig dag. Tanken vore att få poängen att hålla, se hur de reagerar på det. Med Jess när vi är på vår bra dag vet vi att vi kan irritera många par".

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.