Tennismästaren Alizé Cornet slog hårt i backarna av padel på National Padel Cup tillsammans med sin partner Michael Kuzaj. Till den grad att avslöja för oss i en humoristisk ton, men med en touch av allvar, att en dag "vara en del av Frankrikes team padel kan stå på agendan"att omedelbart fortsätta att det var"för tillfället absolut inte i målen".

Idag är fransmännen uppenbarligen fortfarande väldigt fokuserade på tennis trots sina mycket goda sensationer och prestationer på Centre International du Cap d'Agde.

Att vara här, att delta i ett test av padel, under dessa förhållanden är det nödvändigtvis otroligt.

Ibland i tennis har man inte lika många människor runt en bana. Det var många positiva vågor under denna period och jag skulle vilja tacka all denna publik av tennisentusiaster och padel.

Efter en prestanda som den här på NPC mot spelare av kalibern Ferrandez / Clergue-paret, det motiverar. Jag förstår: när vi hör, "Alizé i det franska laget av padel”, ler jag för ja, det är fortfarande långt kvar och då är jag helt inne på tennisen.

Jag har väldigt bra känslor. Och en dag kanske jag, säkert efter min tenniskarriär, kunde frestas att göra mer och varför inte kasta mig i vattnet för en plats i Frankrikes lag. padel.

Alizé Cornet

Du hittar Alizés hela intervju HÄR.

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.