Vi fick chansen att se Andrés Britos på jobbet under P2000 des Pyramides. Associerad med Jérome Inzerillo, paret förlorade i semifinalen mot de framtida Tison / Scatena-vinnarna.

LLL: Vi såg dig ge allt på banan, men idag flyr segern från dig. Vilka är dina intryck av mötet?

AB: Jag är en spelare som kämpar mycket. I dag, Ben och Scat var bättre så de ska gratuleras. Jag hälsar också min partner som gav allt.

LLL: Vilka är de nästa turneringarna du ska delta i?

AB: Jag är på World Padel Tour. Jag har precis kommit från Sardegna Open. Nästa steg är Menorca-turneringen, för vilken jag har kvalificerat mig för "previas". Så jag kommer att ge allt för att nå huvudattraktionen.

LLL: Hur ser du infrastrukturen här på Pyramides-klubben?

AB: Det är verkligen imponerande. Jag kommer från Argentina, och där är det omöjligt att se något liknande, magnifika infrastrukturer. Mottagandet från hela organisationen var mycket bra. Jag är väldigt glad att ha kommit för att spela i Frankrike, det var andra gången för mig som spelade på den franska banan. Jag hoppas att de kommer att fortsätta bjuda in mig!

Tack till dig, tack till Padel Tidskrift som alltid gör ett exceptionellt jobb i Frankrike och även på världsnivå där det finns en verklig utveckling. Jag tackar organisationen och FFT, och jag hoppas att vi ses snart igen.

Lorenzo Lecci López

Med hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en polyglott som brinner för idrott: journalistik efter kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av padelsituationen i Frankrike och erbjuder perspektiv för optimal utveckling.