Padel fortsätter att vinna mark i oväntade kretsar. En vänlig, tillgänglig och social sport, den håller gradvis på att bli ett område där koderna för lyxig och modern stil hitta en ny uttrycksform. Det senaste uppträdandet avAntonella RoccuzzoLionel Messis fru på en padelplan är ett slående exempel.
I en kort video som släpptes av Ziv TamirAmerikansk samlare med smeknamnet Ziv, klockkillenAntonela Roccuzzo framträder på en padelbana, elegant och naturlig, med en Tiffany-klocka på sig. Inget officiellt eller reklammässigt, men bilden cirkulerade i stor utsträckning: den av ett enkelt ögonblick, en blandning av sport och förfining, fångat utan någon uppenbar iscensättning.
Det som är slående är kontrasten. lyxPadel, som länge förknippats med raffinerade miljöer, dyker nu upp i mer levande miljöer, närmare vardagen. Padel, med sin energi och sociala aspekt, förkroppsligar detta skifte.
Lyxvärldens entusiasm för padel är inte obetydlig.
Det är därför ingen slump att varumärken som Tiffany & Co., eller offentliga personer som Antonela Roccuzzo, är inblandade. Inte för att göra padel till ett skyltfönster, utan för att det gradvis håller på att bli, en kulturell symbol Helt ifrån varandra.
Franck Binisti upptäckte padel på Club des Pyramides 2009 i Paris-regionen. Sedan dess har padel varit en del av hans liv. Du ser honom ofta turnera Frankrike för att täcka stora franska padelevenemang.
























































































Par-VM – Nieto och Yanguas hölls återigen tillbaka i semifinalen mot Tapia/Coello-maskinen
FIP-brons Hongkong: Tre franska par i semifinalen, Sireix och Martin faller i kvartsfinalen
Världsettorna Brea och Triay bekräftar sin status och går vidare till finalen i par-VM.
P2000 Urban Padel Carquefou: åttondelsfinalen har avgjort sin dom, nu är det dags för åttondelsfinal med de seedade lagens inträde.
Fede Chingotto: ”Jag upplever detta världsmästerskap med samma passion som vid lag-VM i Doha”
Julien Pes, från den franska topp 50 till jordens ände: ”Antingen skulle jag hamna under broar, eller i tropikerna!”
Arnaud Loubic: "Före covid var det 5 körfält som var upptagna 5 timmar om dagen..." Idag är det 1 körfält, 10 timmar om dagen...
Juan Lebrón: ”Jag måste bli en bättre lagkamrat igen”
Fransmännen inleder sin kampanj perfekt vid FIP Bronze Hong Kong och Denia
P2000 Urban Padel Carquefou: Kvalplatserna är kända, nu till åttondelsfinalen
USA är det dyraste landet att boka en domstol i.
I New York kan en padelbana amorteras på 1 dagar... jämfört med flera månader i Spanien.
Var är padel dyrast? Rankning av länderna med högst priser
Öppna tider: den mest lönsamma bokningsmodellen på mogna marknader
Paloma Sánchez-Arjona: ”Galan är det perfekta exemplet: som barn ansågs han inte vara en potentiell spelare”…
Från 11 till 14 december 2025: upplev Padel Master Final i Barcelona
Jean-Michel Pequery: Att övervinna rädslan för att vinna i padel genom mental coachning
Adriens Padel Stuff : uppdragssoliditet för en motgång som fortfarande kan förbättras
Och Ducati skapade världens snabbaste pala!
En padelpedagogik centrerad kring gester
Padelvolleyn: mellan tennisens kraft och kontrollen över pala
Varför hjälper det dig att utvecklas i padel när du spelar mot starkare spelare?
"Vi förlorade en match på grund av dålig hantering av enkla bollar"
Hur Galán och Chingotto störtade Tapia/Coello i Milano
"Nyckeln till en match är att spela på enkla bollar"
Hur mycket vinner man i en padelturnering i Frankrike?
Padelserveregler: var ska de fyra spelarna stå?
Hur man komponerar om ett par efter en förverkad
P250 eller P500: varför skiljer sig förvaltningsreglerna åt?
Jean-Michel Pequery: bygga din mentala grund för att utvecklas inom padel
Jean-Michel Pequery: Att förvandla din inre kritiker till en allierad genom mental coaching
Ingen vila för Chingotto: frånvarande i Lyon, närvarande vid Padel Pro League, och debatten återupptas...
Padel och mental prestation: den nya gränsen
Öppet hus på My Center Palavas: utbildningsprogrammet för "Klubbchefer" Padel"presenteras för allmänheten