Avsnitt 3: Lär dig att spela Padel intelligent tar det tid! Tålamod!

Det har gått en månad sedan jag kom till mitt nya liv, och jag är fortfarande inte säker på om jag insåg vad som händer med mig. Det är fantastiskt!
Det måste sägas att mycket har hänt de senaste veckorna, jag hade inte mycket tid att fråga mig. De olika administrativa förfarandena i samband med min ankomst tog mig mycket energi (allt är mer komplicerat i ett främmande land) och jag är mycket glad över att de är klar i dag, tills vidare! 🙃
Jag är stolt över att kunna meddela att jag skriver live från soffan på min helt ny lägenhet, ligger på 5 minuter från min klubb. Efter att ha överlevt en liten stund utan internet (det är svårt archie ärligt, på väg att försöka?) Är jag nu ansluten till resten av världen och jag kan äntligen ta lite tid för en tredje debrief!
De senaste två veckorna har också varit mycket upptagna för att jag började tävla! Förutom den ihållande träningstakten, på programmet, två turneringar på Madrid-banan (matcher på spanska scheman: mellan 20 och midnatt 😴). Nivån i denna krets är lite lägre än för World Padel Tour men det är fortfarande mycket starkt. Perfekt så att jag kan börja få på plats de saker jag lärde mig i träning och att jag också går framåt i min ledning av tävlingen innan start av World Padel Tour.
De två första turneringarna är mycket uppmuntrande. Den första spelade med Cristina, spelare på bara 16 år, som spelar mycket bra, vi förlorade i kvartfinalen mot de två bästa spelarna i Madrid-kretsen. Mycket intressanta spel, konstruktiva och ganska krokade där jag inte blev frustrerad och jag försökte slåss med mina vapen mot två mycket rutinerade spelare. Jag hade chansen att spela den andra turneringen med en fantastisk spelare sponsrad av BULLPADEL också, Paz Alonso. Vi gillade verkligen fältet och vi kämpade innan vi bukade i semifinalen efter en mycket nära match i tre uppsättningar. Några timmar efter nederlaget, lite mindre bra, vi tänker nödvändigtvis lite mer på hans släktingar i dessa ögonblick, men nästa dag, när jag vaknar, var min motivation ännu större. Det är därför jag ser att jag älskar konkurrens i allt det representerar, väl medveten om att nederlag är ett av de möjliga resultaten.
För min nästa turnering av den Madrilenianska kretsen som planeras nästa vecka, skulle jag ha den enorma ära att dela fältet med min lagkamrat Cata Tenorio, 13th världsspelare, som verkligen blev en vän idag med vilken jag delar mitt dagliga träningspass. Hur lyckligt ... jag kan inte vänta!
Denna turnering kommer att följas av min första återkomst till Frankrike på helgen 4 / 5 mars i anledning av turneringen P1000 som kommer att äga rum kl Padel Centrala Lyon ! Jag kan inte vänta med att kunna träffa min långvariga lagkamrat Audrey och alla franska spelare där (och även prata franska utan att tänka, det kommer att ge mig lite vila)! Kom och se några vackra Padel feminin!
Under den här helgen ska jag till Pamplona, ​​i norra Spanien, för den officiella presentationen avMonte Carlo Arena Entrena team Padel som jag har chansen att vara en del av året 2017 och som kommer att försvara sin plats i det spanska lagmästerskapet. Nästan alla de bästa spelarna i världen är en del av detta lag, så jag riskerar att vara supportrice och vattenbärare mer än något annat för det första året men vad ett nöje att vara en del av det, en unik upplevelse att gå du för mig.
Med min tränare Gaby händer det alltid väldigt bra, jag lär mig en hel del saker i varje träning. Jag tror snart att kunna publicera en roman med mina anteckningar om de olika råden, en bra redaktör att rekommendera mig? 😉
Vad jag måste göra är nu att vara tålamod, konstant och svänga varje dag av träning som passerar utan att avskräcka mig. Eftersom jag måste spela timmar och timmar för att verkligen och logiskt kunna förstå hur denna sport fungerar och hur jag måste utöva den. Jag måste lära mig att spela med mina vapen för att vara effektiv på ett fält och spela smart. För jag kom hit för att lära mig spela Padel i all intelligens, och jag tror att jag med Gaby är på en mycket bra skola för det. Även om jag är säker på att han undrar några dagar om jag inte fick min ingenjörsexamen i en överraskningspåse 😎 och skrattar åt mig lite (jag förtjänar det!) Han stöder mig verkligen i mitt lärande dagligen och det är mycket märkbart.
Besöket från mina föräldrar förra helgen gjorde mig galen och mitt batteri laddas för närvarande 100% för alla nya äventyr som väntar på mig!
Nedan är en liten förhandsgranskning av programmet för min nästa 6-helg!
Planerar överfulla nästa helg:
  • 25/26 februari: Presentation av Monte Carlo Arena Entrena-teamet Padel i Pamplona
  • 26 februari - 4 mars: Madrilenianska kretssturnering med Cata Tenorio
  • 4/5 mars: Fransk P1000-turnering Padel Centrala Lyon till Lyon
  • 11 / 12 mars: Team Spanska mästerskapet på La Nucia
  • 18 / 19 mars: Lagmästerskap i regionen Navarra
  • 25 mars - 31 mars: World Padel Tour från Santander
  • 1/2 april: Fransk P1000 Country Club-turnering Padel i Aix en Provence
Jag ska berätta allt detta i nästa avsnitt, så snart jag hittar ett litet ögonblick i det upptagna schemat!
Tack för att du följde mig!
Vi ses snart,
Laura 😘
Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padellen på Pyramid Club i 2009 i Paris-regionen. Sedan dess är padel en del av hans liv. Du ser honom ofta på turné i Frankrike genom att täcka de stora franska paddelevenemangen.