efter hans utställning med Sylvain Wiltord, Benjamin Tison och Cyril Hanouna (vann 6/1 6/4 av Hanouna/Tison-paret) som gardinhöjare till finalen i Greenweez Paris Premier Padel Major, går Arnaud Clément till mikrofonen av Padel Magazine.

Padel och tennis mycket kompletterande

Franck Binisti: "Här är vi på centralbanan och inte vilken bana som helst, den för Philippe-Chatrier där du brukade spela tennis och nu är du här på padel, kommer det att bli fler sådana här?”

Arnaud Clement: ”För mig vet jag inte, men här kommer det att bli fler och fler av dem! Jag var rädd att landet av padel lite liten i mitten av Chatrier men i slutändan är den väldigt välproportionerad och det var ett fantastiskt ögonblick för oss mellan vänner.”

Wiltord Clément utställningsstol 2022 Roland Garros

Franck Binisti: "Väl proportionerad och fansen svarade!"

Arnaud Clement: "Det var lite folk, förutom en mytisk stadion för fransk tennis och för hela Frankrike så det var verkligen väldigt trevligt"

Franck Binisti: "Låt oss prata lite om din bakgrund, skulle vi kunna förutse denna explosion av padel ? "

Arnaud Clement: "Jag har spelat i fem år och några, inklusive du, hade föreställt mig den här explosionen tror jag! Jag hade inte tänkt på det, men jag upplevde det. Jag började spela och jag gillade det, sedan ville jag börja igen, spela igen nästa dag och sedan dagen efter och även om jag fortfarande gillar att spela tennis, tror jag att de två sporterna är väldigt komplementära. Även om jag spelar lite mindre för tillfället padel ju mer du spelar, desto mer vill du spela igen.

Snart helg padel med Arnaud Di Pasquale?

Franck Binisti: ”För inte så länge sedan, vi såg dig mycket med din hjärtepartner Arnaud Di Pasquale. Folk vill se dig tillbaka i backen, kommer det att hända snart?

Arnaud Clement: "Ja varför inte om vi har tid och om vår fysik tillåter det eftersom vi båda hade problem. Vi älskar fortfarande att spela tillsammans och varför inte ha en trevlig helg tillsammans snart”.

di pasquale clement roland garros padel

Franck Binisti: "Och varför inte de regionala faserna eller till och med de franska mästerskapen?"

Arnaud Clement: "Det skulle vara fantastiskt, du vet att jag älskar de regionala faserna och kvalifikationerna men på nationell nivå är nivån nu väldigt stark så det skulle vara väldigt svårt att kvalificera sig. Det kan bli en mycket trevlig utmaning för nästa år!”

Franck Binisti: "Tja, det är uppmärksammat för nästa år utmaningen att se Arnauds i de regionala kvalifikationerna! Tack Arnaud!"

Du hittar videon precis nedan:

Mario Cordero

Mario Cordero är en fin tekniker i laget. Han observerar, han analyserar, han återvänder till teman för att få sin expertis. Komplett, mannen är som på fältet!