Arnaud Laudebat, amatörspelare i P25 i den andra etappen av Cupra Padel 2024 Tour, som ägde rum kl Padel Factory, ger oss sina intryck.

”Jag tog mitt körkort kl Padel Factory, för två eller tre veckor sedan för att göra P25. Annars spelar jag här ibland under veckan, oftast på tisdagkvällar. Anledningen till att jag deltog i turneringen är att min kusin ville att vi skulle delta i en turnering tillsammans i P25, och han berättade om Cupra Padel Runda. Eftersom jag var tillgänglig gjorde vi det tillsammans. 

När det gäller turneringsresultat var det inte bra för oss. Vi spelade tre gruppspel, vi förlorade den första och den andra, men vi vann ändå den tredje...

Helt ärligt så är eventet i allmänhet supertrevligt, det var en bra dag tycker jag!”

https://youtu.be/uVTqwDjqTQg
Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.