Yann Auradou och Max Moreau, som har beslutade att gå samman på padel Franska 2021 svarade på våra frågor.

Resultatet för säsongen 2020

Padel Magazine : Yann, detta är slutet på samarbetet med din vän Morgan Mannarino, vad är din bedömning av detta år 2020 under vilket det inte var många turneringar?

Yann Auradou: “Tyvärr inte mycket att äta 2020! En bra prestation i Laval för att börja året med en seger mot Le Panse / Boissé, sedan i turneringarna som följde förlorade vi mot starkare. Liten ånger i 1/8 vid Pyramiderna mot Authier / Lopes, vi förlorade i 3 set men vi kunde ha gjort bättre i matchen.

Jag hade många ambitioner med Momo, men tyvärr gjorde hans klassificering det inte möjligt för oss att ha ett "lätt" varv. Att inte vara fröet till P2000 och den stora P1000 vi var för beroende av dragningen för att gå långt. Vi kunde ha tagit ut ett bra lag i ett spel men enligt min mening inte konsekvent nog för att komma ut två. Även om Morgan bor i Paris-regionen var det ibland svårt för oss båda att träffas för att träna tillsammans. ”

Mannarino Auradou padel P2000-pyramider

Padel Magazine : Max, vi såg dig inte på WPT efter fängelse, är det över för dig? Vad är din bedömning av detta äventyr?

Max Moreau: "För närvarande är WPT bakom migHur som helst, med hälsokrisen ville jag inte nödvändigtvis åka dit, så för tillfället, nej, jag spelar inte men vi vet inte vad imorgon kommer att få, vi får se. Hur som helst kommer det att förbli en mycket bra upplevelse, jag träffade många människor, jag är väldigt glad, spelnivån är helt enkelt väldigt stark, du måste spela bra i tre matcher för att komma in i previa, så det är väldigt svårt . Med inneslutningen blev det lite komplicerat för mig att fortsätta, med vetskapen att jag idag är i Paris. Jag har alltid drömt om att leva i det grå och i regnet, det var därför jag åkte till norr (skrattar)! "

Maxime Moreau förhandsvolley World Padel Tour

Anledningarna till den här nya föreningen

Padel Magazine : Ni är båda i Paris, hur bestämde ni dig för att spela tillsammans?

Max Moreau: ”Den här föreningen skapades helt enkelt. Det har skett många parförändringar i Frankrike, Jag hade föreslagit Adrien Maigret att spela till höger med honom, men han ville inte eftersom han hade gjort det redan hans projekt med JT vem är hans superkompis. Plötsligt var Yann helt ensam, vi hade aldrig spelat tillsammans men när jag tränade i Paris insåg jag att han hade egenskaper som jag letade efter i en högerspelare: en bra smash, hastighet, en bra kroppsbyggnad, och dessutom känner han spelet bra. Nu måste vi utvecklas tillsammans som ett lag och för att jag ska vara bra för jag är säker på att han kommer att spela mycket bra. ”

 

Yann Auradou: ”Max är på Poissy nu, vi tränade tillsammans under inneslutningen. Vi insåg att vi kunde spela mycket bra tillsammans och att vi hade mycket gemensamt: väldigt snabbt, mycket explosivt och full av ambitioner. Dessa likheter gör det möjligt för oss att enkelt skapa taktiska system.

Han är en toppspelare i Frankrike med mycket erfarenhet. Det kommer att bli hans roll att dela den med mig och vägleda mig om den taktik jag ska använda.

I gengäld Jag ska ge honom min friskhet och min motivation för att hitta de mål som vi kommer att sätta! Och jag kan säga att de är höga! ”

Deras mål för 2021

Padel Magazine : Kan du berätta mer om dessa mål för den kommande säsongen?
Yann Auradou: "Vinn P2000, vinn franska mästerskap och få tillgång till Team France.
Den här säsongen kommer att bli väldigt spännande, för med Tison / Bergeron-paret kommer korten att omfördelas, och av dem som är för mig lite över resten är de andra lagen därför lika för att komma ur hatten måste det vara 1000%.
Och om inte, gör lite WPT Previas för att få erfarenhet för mig, spela APT om det finns turneringar i Frankrike och lite FIP. Jag kan inte vänta med att vara där! "

Max Moreau: ”Målen är enkla: vi kommer att försöka göra så många turneringar som möjligt i Frankrike och vara så effektiva som möjligt. Vi kommer särskilt att vänja oss vid att spela tillsammans och ha kul. Vi skulle naturligtvis vilja vinna det franska mästerskapet, det blir svårt eftersom det finns ett lag som sticker ut, Bergeron / Tison, och bakom flera lag som också spelar mycket bra måste vi vara väldigt bra. WPT svårt eftersom jag inte har tillräckligt med poäng för att vi ska kunna gå in i tabellerna, vi måste be om ett jokertecken. APT kan vara intressant, du måste se hur allt utvecklas. Målet är Team France, det är ett privilegium att kunna representera ditt land, när du har smakat det vill du ha mer. Och framför allt tycker jag att Yann förtjänar det enormt och jag kommer att göra allt för att göra det där! ”

Max Moreau Dämpad förhandsvolley world padel tour

“Att veta hur man spelar på båda sidor”

Padel Magazine : Yann, vi såg dig reagera på kommentarer från Jérémy Scatena som sa att bakom Bergeron och Tison var det stor skillnad i nivå till höger i Frankrike, kan du berätta mer?

Yann Auradou: ”Ja, jag hade lagt en liten anteckning på Facebook om de bästa högerspelarna, det var framför allt en liten nick till min vän Scat som hade sagt att bakom Bergeron / Tison var de andra högerspelarna långt ifrån nivå.

Självklart kan jag inte jämföra mig med semi-proffs som tränar 5 timmar om dagen med de bästa globala aktörerna. Men jag har mina egna vapen och jag har ett stort hjärta så jag kommer att göra vad som helst för att vrida dem i min diago! (skrattar).

Det finns många andra bra högerspelare i Frankrike, jag tänker på Robin Haziza, Justin Lopes, Nicolas Trancart, Jean-Thomas Peyrou, Loïc Le Panse, Simon Boissé, Jérémy Ritz ... plus spelare som driver: Jérôme Inzerillo, Dylan Guichard, Pierre Destombes, och jag glömmer verkligen några. ”

Padel Magazine : Förresten, Max, några Team France-spelare sa att du spelade mycket bra till höger. Vi ser fler och fler spelare flytta till höger, Yann till exempel, hans tidigare partner också. Du gjorde motsatsen: mår du verkligen bättre till vänster?

Max Moreau: ”Ja, jag började till höger och bytte sedan till vänster, det var där jag verkligen tränade och det är där jag känner mig mest fri. Låt oss säga att jag känner att jag kan uttrycka mig bättre till vänster. Att spela till höger stör mig inte, jag gillar det mycket, men det finns också några mycket bra högerspelare i Frankrike, och jag tror inte att jag är bättre än dem. Nu vet du aldrig, du måste veta hur man spelar på båda sidor. Om det händer i mitten av säsongen kommer vi att förändras, Yann går till vänster och jag till höger! ”

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.