Paret De Benito / Herreros deltog i P2000 des Pyramides. De två spanska spelarna förlorade i två uppsättningar (7/6 6/4) så snart de gick in i löpningen.

Fler tränare än spelare

Jorge De Benito: Jag arbetar främst i Madrid som tränare. Jag jobbar också med 4padel Bordeaux genom att gå fram och tillbaka. Jag är också ltränare för Lea Godallier och Laura Clergue. De mår bra nyligen på World Padel Tour. Jag kommer hit för att njuta av turneringen!

Luis Herreros: Förra året började jag träna österrikiska spelare från World Padel Tour. Vi var i Wien, men med Covid-situationen var jag tvungen att åka tillbaka till Spanien. Vi försöker organisera oss för att återuppta träningen. Österrikiska spelare har fortfarande inte återupptagit tävlingen medan WPT är igång.
Lorenzo Lecci López

Med hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en polyglott som brinner för idrott: journalistik efter kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av padelsituationen i Frankrike och erbjuder perspektiv för optimal utveckling.