Det är genom hans sociala nätverk som Bastien Blanqué meddelade på torsdagen att äventyret mellan honom och Babolat höll på att ta slut.

Det är faktiskt under ett meddelande på hans sida LinkedIn eller till och med på sitt Instagramkonto att den unge Toulouse-spelaren ville tacka varumärket Lyon för dessa 5 år av god och lojal service.

Ett vackert budskap som väl sammanfattar de senaste åren och relationen som Bastien haft med den franska utrustningstillverkaren.

bastien blanqué babolat padel 2020

 

Det är genom följande ord som Frankrikes vicemästare i titeln uttryckte sig om detta samarbete:

"En sida vänder... Jag tillkännager slutet på mitt samarbete, som varade i 5 år, med utrustningstillverkaren Babolat, ett exceptionellt franskt varumärke, med bra värden. Babolat är en del av mitt liv. I de värsta som i de goda tiderna slutade de aldrig att stödja mig och uppmuntra mig. Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta Babolat utan vilken jag inte hade åkt till Spanien, och utan vilken jag inte hade kunnat vinna alla dessa titlar. 3 gånger Frankrikes mästare 2017-2018-2019, och en titel som vicemästare i Frankrike 2021 med Thomas Leygue ! Vi kan stolt se tillbaka på dessa många år tillsammans och vara nöjda med vad vi har åstadkommit.   
Tack igen för allt.
Vi ses snart vid kanten av banorna, för nya äventyr”
.

Nu kan vi inte vänta med att få reda på vilket märke Bastien kommer att fortsätta sitt sportäventyr.

Fall att följa

   Padel Maj

laget Padel Magazine försöker erbjuda dig sedan 2013 det bästa av padel, men också undersökningar, analyser för att försöka förstå världen av padel. Från spelet till vår sportspolitik, Padel Magazine står till din tjänst.