Den 25-åriga franska proffsspelaren går med i Stade Toulousain. Den röda och svarta klubben har ett mycket trevligt projekt för padel.

"Det är ett logiskt val", uttryckte trippel fransk mästare mellan 2017 och 2019 tillsammans Johan Bergeron.

”Genom mina vänner från Stade Toulousain-rugby fick jag veta att Stade Toulousain-tennis ville starta ett ambitiöst projekt för padel. Det intresserade mig genast. Jag kom sedan i kontakt med presidenten Marc Tiersonnier. "

Tom rugby

”Projektet tilltalade mig. Och jag accepterade äntligen denna nya utmaning. Jag är alltså den nya referenten padel inom klubben. Jag lämnar den här veckan i Madrid, där jag är baserad året runt för proffskretsen, men så snart jag kan komma tillbaka till Toulouse är jag på klubben. Jag är engagerad i det långsiktiga, ” förklarade Bastien Blanqué.

Lorenzo Lecci López

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passion för sport: journalistik genom kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av situationen i padel i Frankrike och erbjuder förutsättningar för optimal utveckling.