När han förberedde sig för att spela uppvisningsmatchen tillsammans med Cyril Hanouna mot Sylvain Wiltord och Arnaud Clément i söndags innan den stora finalen i Greenweez Paris Premier Padel Major, berättade Benjamin Tison om sin upplevelse på Roland-Garros.

Vid mikrofonen Padel Magazine, anförtrodde han sina nästa mål och en nyckelpunkt i sin personlighet.

"Mål 1/8:e final nästa år"

”Ja, definitivt nästa år målet för Premier Padel skulle vara att göra 1/8:e final och varför inte en 1/4 minst en gång. Vi kommer att se det nästa år eller till och med i år i Mexiko eftersom det också kommer att finnas en major. Självklart är min dröm att vara här på Roland-Garros så länge som möjligt på centercourten. I år har vi ingen dålig turnering men vi stöter på ett svårt par, det är så det är.

Vi förlorar 6/3 – 7/6, det är synd men det är erfarenheten som kommer in.”

"Växande popularitet"

"Eftersom World Padel Tour av Toulouse och nu denna turnering på Roland-Garros på padel blir mer och mer kända så de bästa spelarna som jag är en del av är ofta mer erkända och efterfrågade. Dessutom, med en värd som Cyril Hanouna eller andra stjärnor som Zinédine Zidane, ger det mer synlighet. de padel exploderar och jag ser några negativa kommentarer på Facebook-artiklar så det är ett gott tecken, de avundsjuka börjar bli inblandade (skratt). Detta gör mig glad eftersom det betyder att padel växer i popularitet."

"Jag är en uppriktig person"

"Jag är en väldigt uppriktig och väldigt uppriktig person, ibland kan det spela mig ett spratt och jag vet att jag måste anstränga mig för hur jag pratar med vissa människor, men när jag säger något är det som jag tycker det. Jag gillar också att debattera. När det finns bra saker säger jag det som idag på Roland-Garros och när det är mindre bra måste man också säga det för annars tycker jag att det är orättvist.

Se hela intervjun nedan.

Sebastien Carrasco

Beundrare av padel och av spanskt ursprung, padel rinner genom mina ådror. Mycket glad att dela med dig min passion genom världens referens padel : Padel Magazine.