Benjamin Tison har bestämde sig för att slå sig samman med den erfarne Martin Sanchez Piñeiro att fortsätta säsongen. Han förklarar detta val för oss.

"Det hände naturligt"

"Martin hade ringt mig för två månader sedan när han hade bytt partner, jag hade sagt till honom att jag fortsatte med Teo. Där pratade vi igen och vi bestämde oss för att spela tillsammans. Vi har alltid kommit bra överens, och eftersom hans fru dessutom bor i Barcelona kommer han att kunna komma och träna med mig ganska ofta.

Det hände naturligt, vi kommer väldigt bra överens utanför banan och han är en som har enorm erfarenhet, som har varit bäst i världen och som spelade kvartsfinal förra säsongen under Valladolid Masters."

En fin utveckling

För första gången i sin karriär kommer Benjamin Tison att dela banan med en spelare som var en del av gräddan padel världen.

"När jag bestämde mig för att åka till Spanien, om någon hade sagt till mig att jag skulle spela med Martin Sanchez Piñeiro en dag, skulle jag inte nödvändigtvis ha trott det!"

Från och med nu kan vi inte vänta på att se vad denna nya förening kommer att ge!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !