Benjamin Tison, den franska nummer 1 ser tillbaka på sin match mot Campagnolo / Garrido i den första omgången av huvudstyrelsen för Blockchain.com Miami Open. Han passar på att berätta om sina känslor, men också om framtiden.

"Våra motståndare missade väldigt lite"

Det finns varken en bra eller en dålig matchning. Vi leker ute med mycket vind. Vi är inte så vana vid det.

Det första setet är för mig. Jag hade många lobs och smashar att göra. Jag sålde mig själv. Lite otur också tycker jag.

När jag hittade nyckeln genom att göra galler, barnvagnar genom att ha mer tålamod, vann vi många poäng.

I mitten av andra set är det Teo som spräcker lite vid 40/15 på vår serve och leder till denna break.

Våra motståndare var helt enkelt starkare. Än idag har de marginal. Campagnolo missade väldigt lite medan vi hade spelat mer på honom. Inte för många alternativ och möjligheter att ta mot detta par.

"Vårt dagliga liv är previas"

Vi har gjort goda framsteg. vi hade några väldigt bra matcher i previa. Jag tror att vi inte är vana vid att spela under de här förhållandena, med den här möjligheten att gå ut. När de nya kretsarna kommer kommer vi säkerligen att få större möjligheter att vänja oss vid dessa förhållanden.

Kanske saknas ett överskott av mental och energi. Vi var solida utan mer. Inför bättre par måste du ge mer.

Vårt dagliga liv är previas. Målet är att göra 4/5 målningar.

Med Teo är vi komplementära. För att slå oss måste vi spela bra. Jag hoppas att det kommer att vara min plats regelbundet. Jag ska ge allt. Jag hoppas att jag kan fortsätta att förbättra mig.

"Vi kommer att spela de två banorna: FIP QSI Tour och World Padel Tour"

Som alla de bästa spelarna kommer vi att vara på QSI / FIP TOUR-kretsen. Det kommer att bli ett lagligt krig. Men det bekymrar mig inte. Jag är med i spelarföreningen. (Redaktörens anmärkning. Professional Association of Players)

Efteråt är spelarna inte alla överens sinsemellan. För mig är det normalt att de 20 bästa i världen har större vikt i förhandlingarna. De säljer biljetterna, de marknadsför den här sporten. Jag kommer att följa det och spela så många turneringar som möjligt och försöka komma närmare dessa bästa spelare.

Nu bakom Alix, som fortfarande är den 20:e spelaren i världen och kommer att ge oss ett bra resultat!

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.