Närvarande på en presskonferens talade tricolor-paret Blanqué/Maigret innan deras inträde i tävlingen idag i detta Greenweez Paris Premier Padel Major mot paret Pérez/Iriart.

Deras motståndare

Bastien Blanqué : "Jag känner Carlos Pérez, som jag redan har spelat mot, och som jag redan slog i Marbella förra året. Å andra sidan känner jag inte spelaren till vänster (Emiliano Iriart) alls!”

Adrien Maigret: ”För min del känner jag ingen av de två spelarna, det blir en total upptäckt på planen. Vi ska försöka anpassa oss och framförallt har vi turen att tränas av vår Frankrike-tränare Pablo Ayma, som jag tror kommer ge oss rätt instruktioner att försöka vinna den här matchen.

Bastien Blanque Adrien Maigret Greenweez Paris Premier Padel Major presskonferens

Om deras samarbete

bastien : "Vi spelade i det franska laget tillsammans under en match mot Spanien. Vi hade en ganska bra match, vi har spel som kompletterar varandra bra. Adri går mycket framåt, jag gillar att försvara och ta mig tid. Vi gjorde en förberedande turnering i Amsterdam förra veckan, vi förlorade i första omgången i oavgjort men vi hade en stor match mot en stor seed. Vi är bra, vi är självsäkra och vi spelar bra tillsammans!”

Adrien : "Vi hade några bra uppvärmningsmatcher på sidoplanerna. Vi spelade en gång på centralen, vi hade också bra känslor. Vi mår bra tillsammans ändå!”

Ett atypiskt par?

Adrien : ”Det är säkert att vi kan skapa överraskning. Speciellt eftersom spelarna på banan inte känner mig så väl, eftersom jag främst spelar i Frankrike.

Jag kan överraska med mitt aggressiva spel genom att gå till nätet mycket. Men bra Bastien är där för att försvara alla bollar bakom, det är hans ansvar, jag låter honom göra så gott han kan.”

bastien : "Folk känner mig eftersom jag har varit på kretsen i ganska många år, men Adri spelar inte heller i alla turneringar på kretsen och framför allt spelar han normalt till vänster. Så det kommer att bli väldigt ovanligt. Adri kommer att spela sitt spel grundligt, jag ska försvara allt och det kommer att bli väldigt bra så. Detta kommer att överraska!”

Se hela presskonferensen här:

Att följa mötet, det är HÄR !

Nasser Hoverini

Passionerad om fotboll upptäckte jag padel år 2019. Sedan dess har det varit galen kärlek med den här sporten till den grad att överge min favoritsport.