Det är officiellt: StarVie tillkännagav via ett pressmeddelande kontraktsförlängningen mellan det spanska varumärket och Cecilia reiter.

Den 31 mars ville den argentinska spelaren, före detta världsetta, visa sitt förtroende för Starvie genom att fortsätta äventyret med henne.

En förtroenderelation mellan spelaren och varumärket

"Jag kom kl StarVie 2011 och att vara länkad till varumärket ytterligare ett år gör mig väldigt glad.
För mig är de som min familj och jag hoppas kunna fortsätta äventyret med dem tills den dag jag bestämmer mig för att gå i pension.

Och även om jag slutar tävla kommer jag fortfarande att vara ansluten till StarVie på något sätt. så att jag kan fortsätta att ge dem all min erfarenhet och på så sätt låta dem förbättras dag för dag dag som de redan har gjort i flera år”Kommenterar han Cecilia.

Jorge Gomez de la Vega, verkställande direktör för StarVie anförtrodde denna förlängning: "Det är en ära för oss att Cecilia samarbetar ytterligare ett år med varumärket. Hon är ett exempel på professionalism och självöverskridande. Hon har med tiden blivit en obestridlig medlem i teamet och vi hoppas att denna relation kommer att fortsätta några år till.".

En framgångsrik karriär

Om den argentinska spelaren för närvarande upptar den 34:e platsen i WPT-rankingen, bör man komma ihåg att hon var fyra år på första plats i världen.

Argentina har vunnit 24 internationella turneringar och korades 2004 och 2006 till världsmästare med Argentina.

Om 20×10 är hennes favoritplats verkar det som att spelaren också briljerar med WPT:s mikrofon eftersom hon fungerar som konsult under matcher på engelska för Movistar-kanalen. Hon tar med all sin expertis och analys till spelet.

Förknippad med Julia polo, kommer hon att möta denna onsdag morgon Alix Collombon och Jessica Castello i den 1/16:e omgången av WPT Alicante Open.

Sebastien Carrasco

Beundrare av padel och av spanskt ursprung, padel rinner genom mina ådror. Mycket glad att dela med dig min passion genom världens referens padel : Padel Magazine.