Cedric Catterman, chef för Padel Factory Pau, kommer till vår mikrofon under den andra etappen av Cupra Padel 2024 Tour.

En helt ny klubb med åtta banor

”Jag började på padel 2019 och det var verkligen en favorit. Och så ställde jag mig frågan om att helt byta karriärväg och plötsligt starta ett projekt padel. Jag startade mitt projekt vid den tiden och det implementerades 2020 på en första klubb med fyra fält. Det var en bra dynamik, det tog fart väldigt snabbt, och jag bestämde mig för att börja på ett åttaspårsprojekt och vi öppnade där alldeles nyligen cirka 200 meter från det gamla och på ett projekt med 8 platser på ny mark.” 

”Jag hade redan spelat lite tennis, men det var inte riktigt min favoritsport, det var mer squash som jag spelade ganska regelbundet, en eller två gånger i veckan, men inte på en hög nivå. Racketspel har alltid varit en passion för mig: pingis, lite pelota också.”  

Cedric Catterman

Utmärkt feedback för Cupra Padel Tower!

"Vi har fått bra feedback. Jag upplevde det som spelare förra året kl PadelNBlock i Mont-de-Marsan, jag känner klubben och cheferna mycket väl och jag blev kontaktad av Cupra för att ta det här steget. Det var viktigt för mig att göra det för som spelare hade jag en fantastisk tid med många aktiviteter, det är öppet för alla, för barn, för åskådare...

Den feedback jag har fått där är fantastiska stunder för alla, åskådarna, spelarna, barnen. Det är ett evenemang värt att underhålla!" 

https://youtu.be/5zIjLl1Brl4
Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.