Charlotte Gabas, en sann stammis kl padel, är en del av Team Bleu Laura Clergue. Hon berättade omAll Star Remontada Padel.

Träna regelbundet padel att fortsätta utvecklas

Första gången jag spelade padel, det var 2015 i Spanien, vid tennisturneringen i Madrid.

Angående min nuvarande praktik så tränar jag inte tillräckligt. Jag skulle verkligen vilja spela mycket mer regelbundet men jag tycker att det är lite svårt med mitt schema. Sedan öppningen av backarna vid Aquaboulevard har vi kunnat träna mer eftersom det ligger precis intill våra Canal+-kontor. Jag försöker spela en gång i veckan, men det är inte alltid lätt.

När jag är i söder leker jag mycket med min bror och min svägerska som är galna i padel.

En önskan att spela turneringar för att mäta din nivå

Jag skulle vilja göra fler turneringar, jag vädjar till folk som skulle vilja göra dem med mig. Jag skulle vilja kunna mäta min spelnivå bättre. Jag känner att jag går framåt men jag skulle verkligen vilja gå vidare, särskilt i försvaret. Jag har fortfarande framsteg att göra, speciellt med de dubbla fönstren, det är lite panik!

Turneringar är det bästa sättet att gå vidare i padel. Jag gjorde en P250 med min bror, nivån var verkligen för hög, men det var en fantastisk upplevelse, jag förstod mycket på marken.

Fortsätt lära dig med din kapten Laura Clergue

Vi jobbar tillsammans på Canal +, det är fantastiskt att ha honom med oss. Hon gav mig några råd och bad mig att vara säker på mina skott, att inte ta några risker. Att ofta använda min backhand volley, som hon tycker är ganska bra.

charlotte gabas
Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.