Padel Magazine intervjuade denna spelare vars framtid verkar ha ingen gräns, att lära känna honom lite bättre personligen. Han berättar om sitt förhållande till Bela, vad som gör honom galen på en domstol, hans åsikt om "punto de oro"...

"Bela kan gå fel"

Padel Magazine : Söder Premier Padel, gjorde spelarna en röst för att spela med eller utan den avgörande punkten. Vad röstade du?

Arturo Coello : "Jag röstade för att spela utan 'punto de oro'. Jag tror att det hjälper padel. Vi har alltid spelat så här. Jag är en jämlik/fördelad troende.”

Padel Magazine : Du talar alltid väldigt bra om din lagkamrat. Kan du berätta för mig en defekt av Bela?

Arturo Coello : ”Hans fel är att han är väldigt metodisk, och om han går ur sina mönster kan han ibland hamna ur funktion. Men om du känner honom personligen är han en fantastisk person. Vi har aldrig haft problem med någonting. Han har alltid en positiv syn på saker och ting och jag lär mig av honom varje dag."

"Jag känner attoch en åsna"

Padel Magazine : Säg det som stör dig mest på en tennisbana. padel.

Arthur Coello: "När jag missar en retur. Utan tvekan. Jag känner mig som en åsna, jag kan inte acceptera detta misstag. Jag jobbar mycket med psykologen om att missa returen eftersom det är något som frustrerar mig. Men i slutändan är det vettigt, man missar ibland.”

Padel Magazine : Gillar du att spela under svåra utomhusförhållanden?

Arturo Coello : ”Jag älskar att spela utomhus, och förhållandena här i Qatar är perfekta för mig. Leker med bollen Bullpadel gör att det går snabbare. Fernando och jag gillar de här förhållandena.”

Galan/Coello?

Padel Magazine : För några månader sedan spelade du en utmärkt match med Ale Galan i finalen i världsmästerskapen. Är detta ett möjligt par för framtiden?

Arthur Coello: "Ale är på en otrolig nivå. Han är en ung spelare som jag, men med mer erfarenhet. Varför inte, om jag når den nivå som krävs, och mitt projekt med Bela avslutas. Det skulle inte finnas någon nackdel. Jag sa till honom förut att det var en otrolig upplevelse att spela med honom på världarna.

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !