Stjärnvärden, för närvarande den 240:e franska spelaren, gick till mikrofonen för Padel tidningen efter hans uppvisningsmatch på Philippe Chatrier med anledning av den Greenweez Paris Premier Padel Major.

"I livet letar alla efter en kvinna, padel alla letar efter sin vänsterhänta”

Padel Magazine : På den tiden sa vi att sikta på topp 400, sedan topp 300...och nu topp 100...Hur långt planerar du att gå?

Cyril Hanouna : “Topp 100 enligt min mening det kommer att ta tid! Dit ska jag åka tillbaka till Spanien, jag ska verkligen träna. Jag har roligt, jag känner att jag går framåt och framför allt hittade jag mig själv 2-3 skott. Jag börjar få lite automatism. 

Jag älskade att spela med Benjamin (Tison), för det är sant att det är otroligt att spela med en vänsterhänt. I livet letar alla efter en kvinna, padel alla letar efter sin vänsterhänta. Jag letar efter det just nu. »

Två nya program kring padel på tv !

Padel Magazine : Under dina sändningar gör du en fenomenal publicitet av denna sport. Vad är nästa steg på den här nivån?

cyril Hanouna : " Vi ska göra Topp 100 mål vilket är ett program som du kan hitta på Canal+-gruppens antenner och jag fick en annan idé i helgen och det är ett scoop för Padel Magazine : Jag kommer att spela 24 timmar i rad kl padel med mina vänner Johan Bergeron, Adrien Maigret, Benjamin Tison...Jag ska fråga Max Moreau också! Och jag ska be Frankrike att utmana oss, det kommer att finnas massor av presenter: resor etc. Under 24 timmar ska jag spela non-stop och alla fransmän kommer att kunna komma och möta mig. Jag kommer att implementera detta nästa år (2023) och de kommer att vinna gåvor om de slår oss i en super tie-break. »

Se hela intervjun här:

Nasser Hoverini

Passionerad om fotboll upptäckte jag padel år 2019. Sedan dess har det varit galen kärlek med den här sporten till den grad att överge min favoritsport.