Daniela Hantuchova, en tidigare 5: e rankad tennisspelare i världen, flyttade till padel à Roland-Garros avec Arnaud Di Pasquale, Camille Pinoch Simon Boissé.

”Jag skulle inte säga att jag spelade ett mycket bra spel, men jag spelade mycket roade. Det här är bara tredje gången jag spelar. Jag lär mig fortfarande reglerna och lär mig att använda fönstren. ”

”För oss tidigare tennisspelare är detta det bästa sättet att göra lite cardio igen, det är den perfekta sporten ! "

"Jag vill spela igen. Vi pratade för att gå och spela vårt nästa spel. Det ger så mycket glädje. Du känner att du rör dig som tennis, men det är en annan sport. Mentalt är det uppfriskande. "

Lorenzo Lecci López

På hans namn antar vi att hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en passionerad sportpolyglot: journalistik genom kall och evenemanger är båda benen. Hans ambition är att täcka de största sportevenenterna (J.O. och världstävlingar). Han är intresserad av Padels situation i Frankrike, och erbjuder utsikter för optimal utveckling.