David Matéo de la Viapadel Cup bjuder på en galen helg på Rafa Nadal Academy i Palma de Mallorca i slutet av september. Han berättar för oss.

"Rafa Nadal, den enda tennisspelare jag tittar på"

”För två eller tre månader sedan fick jag ett samtal från Nicolas Zambon, en entreprenör som jag träffade för tjugo år sedan när han hade ett futsalkomplex. Han är en extremt snäll och kompetent person. När han ringde mig och berättade att han hade ett projekt att presentera för mig sa jag såklart ja för jag visste att han var en pålitlig man. Men i det ögonblicket visste jag inte varför han ville träffa mig. Jag misstänkte att det var för padel men hey, han kanske ville prata om PSG (skrattar).

Mötet kom och han presenterade mig för Pauline Sanchez, som jag inte kände alls. Men ju mer mötet fortskred, desto mer insåg jag att hon var lika "solid" som Nico. Dessutom, om Nico jobbar med någon är det för att han nödvändigtvis är kompetent, han gör aldrig ett misstag!

Pauline är den franska agenten för Rafa Nadal Academy, otroligt eftersom hon är den enda tennisspelare jag tittar på!"

Vi ses i september på Rafa Nadal Academy!

De gillade faktiskt konceptet med Viapadel Cup och bad mig att göra ungefär samma sak men uppenbarligen gör kvaliteten på centret saker mer "klassiga", men dyrare också.

Så, från torsdag 26 september till söndag 29 september 2024, kom till Rafa Nadal Academy för en stor helg med:

  • 6 timmars lektioner med tränarna från Rafael Nadal Academy
  • 2 dagars turnering
  • En festkväll
  • Obegränsad pool, fitness och SPA
  • 4-stjärnigt RNA-hotell på plats
  • Transfer erbjuds från Palmas flygplats
  • 24 platser tillgängliga
  • 990 € per person (flyg ingår ej)

Bokningar före 22 juli på 06 51 56 29 69 eller på vår Via-ansökanpadel.

Deadline är lite kort men jag hoppas att alla ändå kommer att vara närvarande för denna första upplaga.

Ett bra slut på året!

"Jag förbereder mig redan för nästa säsong av Viapadel vilket borde vara det sista för mig i alla fall.

Från september alltså på Rafa Nadal för turneringen/banan.

I oktober blir jag chef för FIP Gold-turneringen i Lyon med Lionel Roux.

I november åker vi till Mauritius för en FIP-stjärna med fantastiska JT Peyrou, där jag kommer att vara domare.

Och för att avsluta året 2024 kommer jag att återvända till Bourg-en-Bresse för FIP-finalerna med geniet Alexandre Picquier, där jag kommer att bli turneringsledare igen.

Och sedan, sova till 2030 (skrattar)!”