Medan FIP Gold Perpignan var i full gång för några dagar sedan, Padel Magazine passade på att diskutera med teametDNA Padel händelse, arrangörerna av tävlingen.

Vid Franck Binistis mikrofon kom de tre vännerna tillbaka till organisationen av denna turnering men också till nästa möte som skulle hållas i Canet i slutet av augusti.

Ett familjeliv lagt på is

"En fantastisk vecka, en total framgång, allt fanns för att få det att fungera, showen, allmänheten och klimatet, så vi är väldigt glada" anförtror oss Alain Henry.

"Livet för en sådan här evenemangsarrangör är livet för en man som måste ladda sin telefon tre gånger om dagen, som måste ta hand om spelarna, transporten, boendet, måltiderna och goda stunder så att de är glada" förklarade David Mateo.

”En sådan händelse sätter hans familjeliv på is och det var vad min man David gjorde. Telefonen fortsatte att ringa och jag föredrog att jobba på natten när barnen väl hade lagt sig. Det här är hundratals timmar arbetade på den här tävlingen men jag är väldigt glad över att ha gjort det eftersom padel det är en stor passion för mig, även om jag suger (skratt). Jag älskar den här sporten och jag är väldigt stolt över att vara en del av detta äventyr”, lägger till Christelle mateo.

Cyril Hanouna för andra upplagan?

Med tanke på den stora framgången med den första upplagan förra året har arrangörerna av FIP-stjärnan Canet beslutat att sätta tillbaka omslaget 2022.
Vi kommer alltså att hitta gräddan av padel Franska och internationella spelare från 22 till 28 augusti i den vackra staden Canet-en-Roussillon.

Vilka kan vara de största skillnaderna som arrangörerna åstadkom i år?

"Cyril Hanouna ? ” svarar Alain Henry road.

"Cyril, du har ännu inte nivån på en FIP Rise men å andra sidan kommer du att ha ett Wild Card av organisationen".

Meddelandet har passerat, kommer stjärnvärden för C8 att svara på FIP Rise de Canet 2022 i slutet av augusti? Svara mycket snart.

Se hela intervjun i videon nedan.

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.