Vald för första gången i Frankrike lag, Elodie Invernon ser redan fram emot att flyga till Qatar, där VM i Padel 2021. Hon ger oss sina intryck av detta första urval.

Arbetet lönar sig

”Jag är mycket glad över att bli vald till Team France. Det var ett tag sedan jag var långt från valet så jag är verkligen glad att jag har fått chansen att få leva denna oförglömliga upplevelse. ”

Stor motivation

- Det faktum att jag inte valdes ut i EM i juli blev en stor motivationskälla. Jag tränade på ett mer kvalitativt sätt jämfört med tidigare: Jag återvände till fältet och sa till mig själv att ge allt. Jag ville verkligen gå vidare och bevisa att jag hade min plats i det här franska laget. ”

Bra resultat på sistone

”Med Geraldine har vi spelat bra sedan turneringarna återupptogs i år med P2000 i Perpignan, förlorade i semifinalen mot Léa och Alix medan vi spelade en mycket bra match, sedan finalen vid p2000 i Paris och slutligen finalen av de franska mästerskapen.. "

Invernon Sorel 2021 franska mästerskapsfinalen

En nöjd kapten

”Jag lärde känna Robin lite bättre i januari förra året eftersom vi inte kände varandra så bra. Han intresserade sig för mitt projekt och följde alla mina resultat. När han kom till turneringar, från pyramiderna, var han nöjd med min spelnivå. ”

”Jag vet ännu inte vem jag ska spela i World Championships Open med. Vi har inte diskuterat det med tjejerna än. Jag har en liten aning, men vi måste prata med alla! ”

 

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !