Vi har pratat mycket om det de senaste veckorna allra första öppna av World Padel Tour på fransk mark kommer att äga rum 12-16 juni i Toulouse. Möjlighet att höra från den lokala Eyal, som kunde sjunga live under evenemanget!

"Om padel, Jag spelar varje dag på Stade Toulousain, jag gjorde nyligen en P500 och en P250 med Florent Dasque.

Annars på proffsnivå släppte jag äntligen min första EP (minialbum) med låtarna "On dirait le bonheur", "Champion", och speciellt min nya singel "Un mec normal" som förklarar att jag är en normal person som komponerar låtar och som gillar att spela padel och dela hans livshistorier inom musik! Jag kan också göra en Live at Human Padel Öppet!"

För de som vill skaffa EP:n "Un mec normal", vet att den nu finns tillgänglig på alla plattformar!

För Eyal-fans turnerar han för närvarande över hela Frankrike som öppningsakt för Cats on Trees!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !

Tags