Fabrice Pastor, ordförande för A1 Padel går till mikrofonen hos våra kollegor från Lättnad, och som alltid berättar han mycket intressanta saker i sin karaktäristiska stil: utan filter!

Sex evenemang i Spanien för A1 i år

"Jag tror att det är viktigt för spelarna att få vad de förtjänar. Jag har varit mycket mer internationell, men nu när jag blir tillfrågad är jag där. Mitt team gav mig också kloka råd. Eftersom en krets har försvunnit och en annan har skapats för att ersätta den, men den inte heller fungerar, A1Padel kommer till undsättning och räddar möblerna”. (...) “Jag tror fortfarande att jag är mannen som kommer att ta padel runt världen. Vi kommer att bli den enda kretsen."

Den enhetliga klassificeringen

"Jag tror det Premier Padel eller Ultimate Padel Tour visar ansvarslöshet genom att inte skapa en enhetlig ranking." (...) "Så länge den person som är chef för det internationella förbundet (Luigi Carraro) inte lämnar det, padel kommer aldrig att kunna enas eller bli OS. Det är otänkbart."

”Det är synd att bli kallad Ultimate och sluta sist, men det smärtar mig mycket. Jag förstår inte hur en krets som är på väg att starta inte kommer närmare A1 Padel att försöka samarbeta och samarbeta. (...) Jag tycker att sekterism är dåligt, att det måste inkluderas, och som ni vet är jag inkluderande.”

Övertygad av monegaskerna?

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !