Jessica Castello och Alix Collombon vann i semifinalen i FIP Star de Burriana 2021, de spelar finalen i eftermiddag!

Ingenting hindrar dem! Efter en start av turneringen lite svår, Alix Collombon och Jessica Castello, som, kom ihåg, spelar sin allra första tävling tillsammans, har hittat rätt rytm! Som bevis, deras seger i morse mot Lorena Rufo (40 WPT) och Marta Talavan (28 WPT) i semifinalen!

En bra prestation för det fransk-spanska paret, som vann med en klar poäng (6 / 3 6 / 4) mot två spelare som hade en mycket bra 2020-säsong, de två spelarna som slutade nr 25 i loppet! Alix och Jessica är därför i finalen i denna FIP Star i Burriana, där de kommer att träffas Tamara Icardo och Cata Tenorio ! Nummer 1-frön fortsatte sin felfria löpning med en seger 6 / 1 6 / 3 mot Soriano / Fortun i morse i semifinalen.

Vi förväntar oss därför en final av hög kvalitet, mellan två passande par! Mötet ska följas kl 16h00 på länken nedan, och kommer att följas av herrefinalen!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !