Vid mikrofonen av Mario Cordero granskade turneringens 100 % kvinnliga lag, som består av Charlotte Gabas och Margot Laffite, sin prestation under torsdagens evenemang på kl. 4Padel av Montreuil.

"Det var svårt eftersom vi inte hade spelat så mycket padel så tennisreflexer var svåra att radera och jag tror att vi led lite av detsa den före detta racerföraren Margot Laffite.

Charlotte Gabas hon anförde också för oss de svårigheter hon stöter på med glaset från baslinjen: "Så fort bollen kommer nära glaset blir min hjärna galen. Det var supertrevligt för jag älskar att spela padel även om jag inte har haft möjlighet att göra så mycket. Men det ska sägas att jag konsumerar mycket av det på tv! Min strategi var mer den för proffsspelare som lobbing, men så fort du är på planen inser du att det är lättare på TV. Även om vi inte vann några matcher så trivdes vi riktigt bra. Vi gjorde fortfarande några poäng, och jag gjorde till och med ett par 3!"

Margot Laffite : "Jag spelade bara en gång med vänner men vi spelade tennis. Det är en initiering för mig idag men som Charlotte sa, det gör att man vill komma igång. Dessutom skulle jag vilja gå och spela igen nu men vi har inga fler matcher (skrattar)”.

Charlotte Gabas : "Ja vi skulle spela mot Cyril Hanouna men tydligen deserterade han, så vi har fortfarande en seger, på gröna mattan tyvärr men seger ändå"

”Jag spelar inte så ofta men jag skulle vilja träna lite mer eftersom jag tycker att den här sporten är roligare än tennis. Jag spelar speciellt när jag åker hem till mina föräldrar med min bror som är ett väldigt stort fan av padel. Jag har svårare att hitta partners i Paris-regionen..."

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.