Gregory Sertic, tidigare professionell fotbollsspelare som spelade för Bordeaux och OM, är en del av Team Rouge Julien Seurin. Han berättade om All Star Remontada Padel.

Ett enormt nöje att spela padel vid foten av Eiffeltornet

Det är bara fantastiskt, jag är ett fan av padel, jag spelar regelbundet en eller två gånger i veckan. När jag blev kallad att delta i All Star Remontada Padel, på botten av vårt älskade Eiffeltorn, accepterade jag omedelbart. Jag har väldigt roligt med mina vänner och även här på detta fantastiska evenemang.

Hans första steg in padel

För 3 år sedan slutade jag spela fotboll och jag letade efter en sport som inte skadade mitt knä. Jag stötte på padel, Jag tycker verkligen om att utöva den här sporten. Jag tog lektioner i början för att ha en solid grund och rätt rörelser. Jag spelar väldigt ofta med Florent Sinama-Pongolle, han fick mig in i den här sporten, han är en väldigt bra spelare, han gav mig många råd. På Canal+ spelar vi sinsemellan och det är supertrevligt.

Jag har precis kommit hem från praktik padel i Sevilla som varade i 4 dagar: vi spelade 4 timmar av padel per dag. Jag lärde mig ännu mer tack vare den spanska expertisen, som gav mig lite tips.

Julien Seurin, det här är vårt fenomen

Han är fantastisk, han ger oss mycket goda råd: han är exceptionell! Han är mycket uppmärksam på vår placering, på taktiken i spelet, när vi måste gå till nätet, när vi måste spika. Han använde kort mycket och gav oss ofta en fördel. Jag blev rörd över att veta att han var vår tränare, hans råd är viktiga och jag tackar honom för det. Jag hade en fantastisk tid med honom och med hela vårt Rouge-team.

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.