Benjamin Tison gjorde en bra match. För premiären av en fransk spelare i ett bord av World Padel Tour, Ben blev inte skrämd. Han spelade sitt spel och förde världen till nivån av padel Franska. Henne reaktion lämnar domstolen.

Matchen

”Jag är besviken över att ha tappat. Det spelas på små detaljer. Spåret var väldigt långsamt, och de gjorde en hel del lobb på min partner som var trött. Det var fysiskt tufft, vi vann 5 matcher. ”

”Jag var ganska bra. Första matchen i den andra gjorde jag två misstag. Jag lyckades störa mig bra Alex Ruiz i första uppsättningen med mina rutnät och mina finter. Jag gjorde två eller tre kvarter eller det applåderades på läktaren så jag är glad. Det gör att du vill komma tillbaka på detta centrala. Jag är jätteglad att se att vi kan spela på den här nivån. ”

"Poäng som jag ser på TV"

 ”Det fungerar väldigt bra med teo, vi är väldigt glada att vara tillsammans. Jag hade en stor turnering och Teo följde mig bra. Jag har intrycket attvi är på vår plats. Jag föreslår en annan spelstil, men en som fungerar ganska bra. Ytan är fantastisk, det är bara lycka. ”

“Om du gör det igen flera gånger måste du arbeta fysiskt för att vinna de 5 matcherna. Förhoppningsvis går vi snabbt till previas för att bara ha 3 spel att spela. Jag hoppas att jag kommer tillbaka till det. ”

"Det var regaled med utgångar, amorteringar. Jag är glad för att i farten, Jag tjänade nästan alla mina poäng. De är monströsa i reflexer. Vi gjorde punkter jag ser på TV. Jag hade en fantastisk tid, men samtidigt är jag en konkurrent så jag blev upprörd i min stol för att se att vi förlorar på små detaljer, puntos de oro. Små misstag av oerfarenhet. ” 

Lorenzo Lecci López

På hans namn antar vi att hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en passionerad sportpolyglot: journalistik genom kall och evenemanger är båda benen. Hans ambition är att täcka de största sportevenenterna (J.O. och världstävlingar). Han är intresserad av Padels situation i Frankrike, och erbjuder utsikter för optimal utveckling.