Cyril Hanouna berättar om sin början kl padel avec Johan Bergeron, hans kärlek till konkurrens och skickar ett kort meddelande till HEAD.

Bergeron / Hanouna kl Head Padel Open.

Johan Bergeron: Vi vet inte ens hur vi kom dit. Vi spelade tillsammans för 3 år sedan i Mougin. Cyril hade precis börjat.

Cyril Hanouna: Det var min första turnering padel.

JB: Så för slutskedet av Head Padel Open, jag erbjöds att spela med Cyril och jag vet inte vem som jobbade bakom det för att få det att hända. Och så hände saker helt naturligt.

CH: Och sedan dess har vi inte lämnat varandra. Vi har varit tillsammans hela tiden i 8 dagar. Vi sover tillsammans, vi äter tillsammans... Jag är tagen från Johan.

Stinget av padel

JB: Du måste veta att han är riktigt förbannad padel. Vi hade en konversation i bilen som fick mig att bli orolig. Han berättade för mig om killarna i den franska topp 20.

CH: Jag känner till rankingen av padel Franska utantill. I 3 år har jag blivit stucken, jag är grundligt. Jag slutar inte, för det finns mycket utrymme för förbättringar.

"En stor konkurrent"

JB: Jag tycker att han är en bra konkurrent. Oavsett vad han gör för sitt uppehälle, när han är på fältet padel, han vill vinna. Jag tror att han hellre spelar dåligt och vinner än spelar bra och förlorar.

CH: Ja det är säkert. Efter att ha spelat dåligt... spelar jag alltid dåligt oavsett om jag förlorar eller vinner. (skratt). Men här känner jag att vi kommer att spela dåligt, men att vi ska vinna.

JB: Så länge vi vinner är det bra!

CH: Vi kommer för resultatet, men också för atmosfären. Jag hittar alla vänner till padel, det är roligt, det tar inte huvudet. Det är allt jag älskar. Jag väntar på racketen i mitt namn kl Head. (skrattar)

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.