Juan LeBron och Babolat har en mycket stark relation. Med lanseringen av nytt sortiment 2023, nummer 1 talar om hans förhållande till varumärket Lyon och hans förhållande till musik.

Babolat, en familj

juan lebron berättade Padel Magazine nyligen att a "mycket trevligt projekt, gav [honom] huvudvärk och sömnlöshet."Juan Lebron lever för padel och dess förhållande till Babolat är en av de viktigaste sakerna för honom. Projektet med det nya sortimentet med det franska varumärket lät honom inte längre sova.

”Jag kom första gången i kontakt med varumärkets representanter under världsmästerskapen i Cascais 2016, och samarbetet med dem har verkligen hjälpt mig att växa och förbättra mig avsevärt som spelare."

"Varje gång jag träffade Eric Babolat, han har alltid behandlat mig väldigt bra och han skickar alltid meddelanden om stöd till mig. Jag är väldigt lyckligt lottad som är en del av familjen Babolat, och jag tänker stanna där länge", uttrycker världens nummer 1.

Hans förhållande till musik

"Vi har en liten tomt på landet och ibland bjuder vi in ​​vänner som är väldigt duktiga flamencosångare, riktiga artister, på en ordentlig flamencofiesta."

Juan Lebron är andalusisk och flamenco är en del av livet i Spaniens största region. Musik är väldigt viktigt för världens nummer 1, som säger att utan den skulle han inte kunna uppträda så här.

“Min psykolog råder mig att lyssna på musik före varje tävling, samtidigt som jag visualiserar mina bästa skott från tidigare matcher, för att koncentrera mig till 100 % och ha en utmärkt match. Utan musik skulle det vara omöjligt”, förklarar Juanito.

Min smak är väldigt varierad. Så mycket att jag inte skulle kunna ge dig namnet på min favoritartist. Men just nu lyssnar jag mycket berättelser om oss et Salomo", avslutar han.

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !