juan lebron är väldigt glad i Paris. För första gången åker han till Roland-Garros för att delta i sin karriärs största händelse och berättar om ett mystiskt nytt projekt. Exklusiv intervju med Padel Magazine med världsettan.

Jag älskade TPMP

Lorenzo Lecci López: Hur behandlas spelarna här på Roland-Garros?

Juan Lebron: "Premier Padel klättrar i graderna vid varje turnering. Vi kommer med hela vårt tekniska team och vår familj. Alla är bländade. Vi spelare tror inte på det. Det är en känsla som jag inte kan beskriva.”

Lorenzo Lecci López: För några veckor sedan såg vi dig i Touche pas à mon Poste med Hanouna. Gjorde du det för att förbereda dig för din berömmelse i Frankrike?

Juan Lebron: "Jag svär dig, nej! Men jag trodde inte att det skulle göra så mycket surr! Fram till Marbella fick jag veta att jag hade setts i TPMP. Jag blev väldigt bra bemött där. Cyril är en fantastisk person och jag älskade showen.”

juan lebron paris eiffeltorn

Ett mystiskt projekt

Lorenzo Lecci López: Förra året i en intervju i Qatar efter VM berättade du för oss att den känslomässiga laddningen av resor var svår att leva med. I år blir det ännu fler resor. Hur lever du det?

Juan Lebron: "Det är en väldigt bra fråga, för på den tiden var mitt huvud lite mättat, och jag hade svårt att hantera mina känslor. Nu är jag bättre, jag känner mig lugnare, lugnare på och utanför banan. Jag befinner mig vid en vändpunkt i mitt liv. Om några månader kommer du att veta lite mer men det är sant att jag pratar mycket om det eftersom jag är exalterad över det här projektet. Jag tror för tillfället att det går åt en bra riktning och jag hoppas att allt blir bra så att jag kan njuta fullt ut igen. "

Lorenzo Lecci López: Vad pratar du om? ?

Juan Lebron: "Du kommer att veta det mycket snabbt. Det är relaterat till padel. Jag kan inte berätta något mer för tillfället men om du undersöker lite så kommer du att hitta. Det är ett väldigt trevligt projekt, som gav mig huvudvärk och sömnlöshet. Men jag bestämde mig för att låta de människor som vet hur man hanterar sånt här göra det och ge dem mitt förtroende."

Lebron Galan semifinal Premier padel italiensk major 2022

Jag är ingen stjärna

Lorenzo Lecci López: Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia är inte där, jag skulle säga att de är det par som ställer andra spelare i svårast för tillfället. Är det lättare att vinna en Premier Padel eller ett World Padel Tour när de inte är där?

Juan Lebron: ”No Jag tycker att alla turneringar är svåra att vinna och jag är fokuserad från första omgången, att vinna varje match. Att Sanyo och Agus inte deltar i turneringen betyder inte att det blir lättare, det finns väldigt bra spelare och de ska inte underskattas. "

Lorenzo Lecci López: Du har blivit lite som en stjärna padel världen, du blir mer och mer känd, du blir tillfrågad om bilder överallt, i Italien, i Spanien eller till och med här i Frankrike. Gillar du den här kändisen?

Juan Lebron: "Nej absolut inte, jag är inte en. Kändisar för mig är skådespelare som Brad Pitt (skrattar). Ja, jag kan bli ombedd att ta ett foto på gatan i Madrid, men jag kan gå överallt utan att bli trakasserad, gå till en restaurang utan att bli störd. Ibland frågar folk mig om jag är Juan Lebron för att ta en bild men de känner mig inte direkt. Jag betraktar mig inte som en stjärna, långt ifrån. "

Överför till ungdomar

Lorenzo Lecci López: Vad vill du ge vidare till barn som leker padel ?

Juan Lebron: "Lycka, hopp och bara bra saker. När jag var liten och ville ha ett foto med Bela, Juan Martin Diaz, Gaby Reca eller till och med Mati Diaz gjorde de det med gott hjärta. Nu vill jag förmedla denna lycka också för de förtjänar det och barn är den största lyckan vi kan ha. "

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !