Fokusera på Justin Lopes, 6: e spelaren i FFT-rankningenoch professor i padel till WinWin Padel. Han nämner särskilt sin tid i det franska laget.

Padel Magazine : Hur kom du till padel ?

Justin Lopes: ”Jag började padel i juni 2014 verkar det för mig. Jag hade tre vänner som letade efter en fjärde att spela och de tänkte på mig. Det började därifrån, det gjorde mig omedelbart galen, jag bad dem spela nästa dag, dagen efter. Jag trakasserade dem för att spela, jag ville förbättra för i början spelade jag tennis på en padelbana, det fanns frustrerande situationer. ”

Padel Magazine : Och några år senare befann du dig i Frankrike-laget, kan du berätta om den här upplevelsen?

Justin Lopes: ”Min tid i det franska laget var en oförglömlig upplevelse. Jag kämpade för att komma dit och jag är mycket stolt över det. Lyckligtvis för Ben och lyckligtvis för mig spelade jag mycket så det var jättekul att inte bara polera bänken, det gjorde att jag kunde se atmosfären. Och oundvikligen när du spelar en match för ditt land är racketen lite tyngre ... men i slutändan gjorde jag inte så illa, jag hade visat en mycket bra spelnivå under turneringen, därför mycket erfarenhet. positivt “

Padel Magazine : Du har också provat det spanska äventyret!

Justin Lopes: ”Jag tillbringade sex månader i Madrid men jag spelade inte för mycket i Madrid-turneringarna, jag gjorde bara icke-godkända turneringar, vars nivå fortfarande var ganska hög. Det gjorde jag aldrig heller World Padel Tour, men kanske är det inte värre för när jag redan har svårt att vinna matcher i preprevia säger jag till mig själv att jag skulle ha känt till några nederlag!"

Padel Magazine : Idag är du 6: e franska spelaren, tränar du mycket?

Justin Lopes: "Nej, tyvärr kan jag inte träna mycket. Jag skulle vilja kunna göra det lite oftare men bristen på spelare och svårigheten att synkronisera scheman för var och en gör att det inte är lätt. Men jag såg att jag var tillbaka på 6: e, jag är glad. ”

Justin Lopes Francois Authier

 

Padel Magazine : Fortfarande med François Authier, du till höger och han till vänster, till skillnad från din början?!

Justin Lopes : ”Efter vår ettåriga skilsmässa var vi tvungna att förföra honom igen. För det föreslog jag för honom att han flyttade till vänster. Jag visste att han skulle gilla det ... Inget mer skämt! François gör mycket fler saker än jag gör i luften: han har en mycket bättre armhastighet än mig vid spetsen och lättare behärskar nätet i spark även om hans nya tendens är en barnvagn i gallret som gör stora skador! 

Jag kommer också att erkänna för er något som ingen misstänkte är att François också är bättre än mig fysiskt, så det var uppenbart att vi utbyter! För att inte tala om det faktum att François hade ett mentalt problem till höger, ibland slog han inte många bollar och det gjorde honom galen! Att spela till vänster gör att han kan slå mycket fler bollar ... han är en spelare som ofta måste slå bollen för att vara i rytmen
För min del hade jag tillbringat ett år med Maxime till höger där jag kände mig väldigt bra. "

Justin Lopez François Authier-diskussion

 

 

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !