Låt oss upptäcka Kévins resa (känd under pseudonymen "Kev Tatz” på sociala nätverk), en innehållsskapare dedikerad till padel och tennis. Kévin delar med oss ​​av sin erfarenhet, sin fördjupning i världen av padel, och avslöjar sina ambitioner som spelare och innehållsskapare.

Hans kärlek till padel

”Jag upptäckte padel för cirka fem år sedan under utbildning som innefattade en utbildning padel. På den tiden var jag inte särskilt intresserad av det, eftersom min region saknade skidspår. padel. Allt förändrades dock när jag flyttade till Toulouse: det var där jag verkligen började spela. Jag spelade till och med mitt allra första turneringsspel! Sedan den första turneringen har jag aldrig slutat spela, och nu är jag rankad 1191:a i Frankrike den här månaden.”

"Jag är övertygad om att på lång sikt padel kommer att överträffa tennisen i popularitet, särskilt tack vare dess lätta åtkomst och dess roliga sida. Mina videor speglar denna övertygelse: Jag fokuserar främst på padel, även om jag då och då också bevakar tennisturneringar.”

Lansering av YouTube-kanalen

"Tre månader efter att ha börjat spela padel, jag lanserade min YouTube-kanal. Jag insåg att jag tillbringade mycket tid i backen, deltog ofta i turneringar och letade efter partners. Jag har alltid velat skapa innehåll om ett ämne som fascinerade mig, och det padel blev uppenbart. Det var det perfekta tillfället att dela min passion och mina erfarenheter och på så sätt hjälpa andra entusiaster och spelare att upptäcka denna sport.

Jag hade chansen att träffa många spelare på hög nivå. Även om jag inte har gjort videor med dem alla, interagerade jag med dem under flera turneringar, särskilt under de franska mästerskapen och P2000. Dessa möten gjorde att jag fick lära mig mer om konkurrensvärlden.”

Hans favoritvideo

"Om jag bara fick behålla en av mina videor skulle det vara det den med Bastien Blanqué. Bastien var den första som anförtrodde mig ett projekt.”

Kev Tatz och Bastien Blanque

Dess mål för 2024

"Under 2024 är mitt huvudmål att komma ikapp andra innehållsskapare som nyligen har kommit in i verksamheten. padel på Youtube. Jag vill producera kvalitetsvideor för att få min kanal att växa. Jag var bland de första med Julien Seurin att skapa innehåll uteslutande på padel, och nu vill jag sticka ut genom att erbjuda unika videor. Jag siktar också på att fortsätta att lyfta fram den nya generationen som kommer till padel, i år kommer det att finnas flera videor med ungdomar på min kanal.

Kev Tatz

Mitt mål som spelare är att komma in bland de 1 000 bästa så snabbt som möjligt. Förra året hölls jag tillbaka av en fotledsskada, men nu är jag fast besluten att ta igen förlorad tid! Och på min kanal vill jag visa padel genom uppslukande rapportering.”

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.