Den tidigare spelaren i Frankrikes lag padel, Laura Clergue, kommer tillbaka på skärmarna. Inte som spelare just nu, utan som Kanal + kommentator av Mästaren på World Padel Tour som äger rum i Madrid den 16-19 december i Madrid.

Dans hans Facebook-inlägg, kommenterar hon detta fantastiska äventyr:

mondial padel 2018 Laura ClergueJag är så glad över att äntligen kunna dela denna fantastiska nyhet med er alla. En nyhet som berör mig särskilt, som jag verkligen inte vågade drömma om. de padel Det har gett mig otroliga upplevelser tidigare, men den här är ännu lite mer speciell för mig. Att se padel att gradvis ta den skala som det förtjänar i Frankrike är väldigt rörande för alla som tror på dess potential sedan dess början, och jag är stolt över att kunna följa den idag i ett så viktigt steg: dess första steg inom tv.

Tack till CANAL + för att du litade på mig för denna första sändning av World Padel Tour i Frankrike. Och även om jag verkligen inte kommer att vara stolt några timmar bort från livesändningen eftersom det är första gången jag gör det, så lovar jag att göra det med hjärtat, alltid med syftet att sända till dig också som möjligt passionen som jag har för denna sport och som gör den så bra i 8 år nu.

Le World Padel Tour kommer att återsändas på Canal + från Master Finalen som äger rum 16-19 december i Madrid. Jag skulle ha chansen att kunna kommentera live från Madrid (om covid tillåter det förstås), att kunna återvända till min adopterade stad, att hitta atmosfären i turneringarna och att kunna dela den med dig i Frankrike. Jag ser fram emot detta ögonblick, för det är en upplevelse som jag vet kommer att förbli etsad i mitt minne.

Jag är mycket glad att få dela denna upplevelse med Sébastien Heulot som kommer att vara min studiokompis, Robin Haziza et Jerome Inzerillo som jag vet kommer att få dig att vibrera.

Ses snart!

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.