Laurent Maistret (TV-presentatör) från Team Bleu Laura Clergue gav oss några minuter att berätta om händelsen All Star Remontada från Betclic Remontada Padel.

Beundrare av padel

Jag spelade tennis för skojs skull och jag har en kompis som spelar mycket tennis. padel. Han introducerade mig för den här sporten, i en klubb i Thiais. Jag sa alltid till mig själv att jag skulle ge det ett försök padel. Och när jag testade padel, jag fastnade direkt!

Jag har inte haft möjlighet att spela turneringar än, men jag skulle älska det. De första gångerna jag spelade padel, Jag hade lite svårt att hitta min plats, om jag ville spela till höger eller vänster. Först brydde jag mig inte riktigt, det spelade ingen roll för mig, men i verkligheten insåg jag snabbt att jag var mer bekväm till höger. Vi vet att taktikern ofta är mer till höger och "showman" mer till vänster. Men jag gillar att ha båda rollerna.

Förbättra din praktik

Jag följer aktivt sporten på sociala nätverk, jag tittar på och jag lär mig också genom tutorials för att förbättra min teknik och min position. Jag lärde mig förstå fönstren i fältet, jag försöker vara lugn. Vi behöver inte rusa bollen och springa åt alla håll. Du måste bara ha en känsla för riktning, som i biljard, du förutser var bollen ska ta vägen. Med övning och vana lär du dig att tämja fönstren.

Spela kl padel filma

Jag var på en fotografering som precis hade avslutats i Malaga, "Les Apprentis Champions", och så fort vi hade en ledig stund eller en ledig dag gick vi alla och lekte padel.

Vill leka med Laura Clergue, hennes kapten

Jag skulle vilja interagera mer med Laura och spela några matcher med henne. När du spelar med en professionell spelare som hon och med hennes erfarenhet som Canal+-konsult... Jag är säker på att hon skulle hjälpa mig att förbättra mig enormt. Tveka inte att testa padel, när vi väl spelar är vi all in, vi slutar inte!

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.