Vi har redan pratat om det, Marta Marrero kommer att uppträda hans stora comeback under P2 Bordeaux. Och den tidigare nummer 1, som kommer att ha sällskap av Aranzazu Osoro, tänker inte återvända för att göra upp siffrorna.

faktiskt, som Fernando Belasteguin, den 41-åriga spelaren, kommer tillbaka för att vara konkurrenskraftig, som hon förklarade för våra kollegor på Diario Sport:

”Jag vill återupptäcka nöjet på planen, det är vad jag har saknat de senaste två åren. Jag hade tappat den tävlingsanda som präglade mig. Och självklart vill jag känna att jag kan tävla med alla, och jag drömmer om att nå finalen. Jag vet att det inte kommer att bli lätt."

Inte bara på grund av sin ålder, utan också på grund av den nya organisation hon måste införa:

”Tanken är att resa med min familj, med min dotter. Men det är mycket mer komplicerat. Vid den här tiden på säsongen är det sant att vi reser mer till Europa, men det kommer att bli komplicerat.”

”Nu tränar jag bara på morgonen och spenderar eftermiddagen med min dotter. Förut hade jag all tid jag ville.”

Trots dessa förändringar behåller Marta sin förmögenhet, och den som ser sig själv fortsätta "så länge hon vill och hennes kropp tillåter det" ser fram emot att göra sin debut på Roland Garros som tennisspelare padel : "

"Jag spelade där redan när jag var tennisspelare och nu vill jag verkligen testa upplevelsen som tennisspelare. padel. Senast jag spelade där var jag 24.

Men innan hon åker till Paris i slutet av september gör Marta sin stora återkomst till Bordeaux i helgen!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !