Oväntad final för män. RAS hos kvinnor ...

2 semifinalen för kvinnor i WPT Madrid-mästaren har en mycket annorlunda fysiognomi.

Om Marrero / Salazar kvalificerade sig på bekostnad av paret Amatriain / Llaguno under ett möte fullt av rigor, intensitet och kontroll, var det inte samma sak för Navarro / Reiter som erbjöd ett ansikte med dålig prestanda med Alayeto-kikare. Trots de individuella utnyttjelserna av hennes andalusiska landsmann i attack och försvar, multiplicerade de vänsterhöjda C. Reiter de otvingade misstagen under hela matchen och tvillingernas seger tilläts utan skärvor.

Bland män är det minsta som kan sägas att lördagen var en känslomässig dag. JM Diaz / Sanchez band med Bela / Lima i 50 minuter för att slutligen böja sig i den första uppsättningen 6-4 och där JM Diaz var tvungen att försöka rädda 5 setbollar på hans servera 4-5, förgäves .

Den stora tekniska prestationen fortsatte när Lima evakuerades efter en sidoeffekt mot domstolens vägg (4-4 bunden andra körningen).

Den andra matchen erbjöd turneringens största sportsliga överraskning, Sanyo / Mieres tillförde en riktig korrigering i första omgången (6-1 32 minuters spel) till dagens motståndare, klassificerad 7 WPT. Men den unga Moyano misslyckades inte och visste hur han skulle öka sin spelnivå för att så smått tvivla i Sanyo / Mieres-lägret. Matchen slutade i den tredje uppsättningen och bekräftade matchens tendens, Sanyo och Mieres hade sänkt sin vakt, Moyano Grabiel segrade slutligen.