De förväntades, favoriterna gjorde inte besviken: Léa Godallier och Alix Collombon vann den första P2000 2021 som ägde rum på Mas, i Perpignan.

Kvinnors slutliga P2000 perpignan 2021 martin detriviere collombon godallier

Tävlingen förhindrades: föreningen mellan 29: e och 34: e spelare i World Padel Tour skulle göra ont i Frankrike. Och detta även om Léa Godallier inte är van att utvecklas på vänster sida av banan.

För sin första turnering tillsammans i Frankrike (de var associerade under European Championships Open i Marbella, med en kvartsfinal att vinna) kommer Léa och Alix att ha flög över turneringen och inte lämna en enda uppsättning på vägen.

I finalen hade lagkamraterna till det franska laget Amélie Detriviere och Mélissa Martin en solid match och visade bra saker, men slutligen förlorade de 6/3 6/1. Det vill säga nivån på ångrullen som låg framför dem.

Fram till dess verkar motståndare, Collombon och Godallier komplettera varandra väldigt bra på banan och alla spelare måste ta det uppåt om de vill kunna skaka upp dem lite.

För Mélissa Martin och Amélie Detriviere var det en framgångsrik turnering som slutade med en vacker silvermedalj.

I matchen om tredje plats var det Elodie Invernon och Géraldine Sorel som införde sin erfarenhet mot Wendy Barsotti och Lucile Pothier.