När Paquito Navarro och Juan LeBron tillkännagav att de skulle återförenas, uttryckte många fans tvivel om kompatibiliteten mellan de två männen 2024.

Faktum är att trots en förstaplats som förvärvades tillsammans 2019 på WPT, föredrog dessa två starka temperament att sluta på grund av gnistorna de kunde generera på banan. I år, med svårigheter att nå resultat (fortfarande ingen final att sätta tänderna i), är svårigheterna att komma överens ännu mer uppenbara.

Denna torsdag, för deras inträde i löpningen i Santiago Premier Padel P1, Paquito och Juan var fortfarande tvungna att kämpa för att eliminera ett mycket svagare par på papperet. Det tog dem faktiskt tre set att avfärda kvalspelarna Marc Quilez och Toni Bueno (6/2 4/6 6/1). I slutet av matchen, medan Lebron var positiv genom att behålla segern, visade hans lagkamrat ett helt annat tal. Sekvensen översatt till franska:

Paquito: ”Jag bryr mig inte om att vinna, vi kan inte gå på banan för att lida. Jag säger det för oss båda, målet är att försöka ha kul."

Lebron: "Det gör mig ont för det är vad jag vill också."

Paquito: "Jag kommer aldrig att ha en bättre lagkamrat än dig i mitt jävla liv!"

Lebron: "Det är mest att jag är med dig, och jag vet att jag kan göra mycket bättre."

Paquito: ”Framför allt är du bäst! Jag kommer aldrig att hitta en bättre spelare än dig och det vet jag, men vi måste ha kul!

Lebron: "Jag tror inte att jag är bättre än du, egentligen."

Paquito: "Det är därför, det enda som återstår för oss är att njuta på banan, kom igen, vi ska försöka ha kul!"

Sekvensen på spanska, fångad av våra kollegor på Analistas Padel :

Medan vissa redan skulle vilja se dem separerade verkar andalusierna, som är registrerade tillsammans i Italien Major, vilja fortsätta kämpa. Kommer den här diskussionen att kunna befria dem? Svara imorgon mot Jaime Muñoz och Javi Garcia, som också vann i tre set (6/4 4/6 7/5) mot Gil / Moyano!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !