Rui caetano meddelade sin pensionering från idrott. Vid en ålder av 29 år, le Portugisisk fotbollsspelare beslutade att starta ett nytt liv genom att öppna klubbar padel i Portugal.

För hans sista match med Varzim SC, han kommer in i spelet och kommer att ha gjort ett mål. Det sista av hans bedrifter i fotboll. Hans största minne kommer förmodligen att förbli VM-finalen under 20 att han kommer att ha spelat med sitt val mot Brésil.

”Jag vet att jag är väldigt ung men jag har bestämt mig för att avsluta min fotbollskarriär. Jag är entreprenör och vill fokusera på mina företag. Jag har sju gym och Jag öppnar två klubbar padel" förklarar ex fotbollsspelaren.

 

Den portugisiska anfallaren kunde ha fortsatt i fotbollsvärlden, men hans entreprenörsjäl vägledde honom.

”Jag kunde fortfarande ha spelat fyra eller fem år. Fotboll har varit den bästa träningen jag kunde ha haft. Jag lärde mig att vara en ledare, att arbeta under press och att arbeta i ett team. Det här är de bästa färdigheterna att förvärva för att gå in i den här nya utmaningen. ”

rui caetano fotbollsspelare portugal pension

Den tidigare spelaren av Paços de Ferreira öppnas därför två klubbar padel i Portugal, ett land där antalet domstolar fortsätter att växa. Det ser vi än en gång le padel är på modet bland fotbollsproffs !

Lorenzo Lecci López

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passion för sport: journalistik genom kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av situationen i padel i Frankrike och erbjuder förutsättningar för optimal utveckling.