Julien Seurin och Adrien Maigret se tillbaka på deras nederlag i första omgången av P2 i Bordeaux mot Victor Mena och Francisco Ramirez (6/2, 6/4)

Inte optimal förberedelse

Adrien : ”Jag har precis kommit ut från två veckor där jag blev skadad. Jag hade mycket ont i ryggen när jag kom till kursen, sedan skadade jag min vänstra rumpa och för två veckor sedan, innan avresan till Hamburg, skadade jag min högra vad. Jag gjorde inte Hamburg och jag var osäker på den här turneringen i Bordeaux, men jag försökte vara så försiktig som möjligt och jag kunde bara spela igen igår under träningen på sidospåren.

Jag började matchen med lite självförtroende, det tog ett tag att komma. Efteråt var det lite bättre i andra, vi hade chanser, men mot sådana spelare, som är vana vid att spela på den nivån på de banorna... De får inte panik när de har brytpunkter, de räddade också bollar bra, vi gjorde några små misstag. Vi kunde ha hållit på åtminstone tvåan, vi förtjänade kanske att bryta upp, försöka hålla på, gå på tie-break, men idag är de starkare än oss, det finns inget att säga.

Seurin Maigret Bordeaux

Personligen behöver jag komma tillbaka i fysisk form lite. Jag ska inte dölja det faktum att jag också fick veta för inte så länge sedan att jag skulle bli pappa, så det blev kanske en motreaktion efter det också. Men hallå, jag är redan glad över att vara på det här spåret. Tack igen till hela Betclic-organisationen Premier Padel P2, till Jean-Thomas Peyrou och Benjamin Tison som gav mig jokertecknet.

Vi försökte fortfarande njuta av oss, även om jag inte var 100%, men jag försökte ge allt idag i alla fall.”

Väldigt besviken…

Julien : ”Jag är mest väldigt besviken eftersom jag har tränat riktigt bra i två eller tre veckor och sedan jag kom hit, till och med igår, har jag inte haft särskilt bra känslor. Med tanke på banan, skönheten i Arenan, vill vi göra det bra, göra det bättre, och i slutändan är det komplicerat, men det här är ögonblick som vi måste hantera. Vi spelade ingen bra match, men i slutändan hade vi chanser och jag tror att vi åtminstone kan bli bättre på våra servicespel. Breaker kanske en gång, få en tie-break, eller kanske få ett set utan att spela bra. 

Och det är där de kommer att lyckas vinna poäng, matcher, genom att göra två eller tre misstag, men de kommer att klara sig, och i slutändan går det inte så bra för oss. Själv är jag besviken på sensationerna och den allmänna spelnivån. Adrien, jag visste att han kanske inte nödvändigtvis mådde så bra fysiskt och det var kanske upp till mig att klara av att ta mer plats, att verkligen tända den här delen lite och försöka komma in på riktigt, men jag misslyckades med det. ”

Fortsättningen

Adrien : ”Jag har tillstånd att spela, det är inga problem, annars hade jag inte kommit. Sjukgymnasten sa till mig att jag kunde spela, att det inte var några problem. Där tror jag att jag kommer att ta lite tid att komma tillbaka fysiskt och förbereda mig om jag blir kallad till det franska laget för EM. Detta är ett viktigt mål för mig. 

Du vet hur jag älskar den här typen av tävlingar och jag älskar att försvara färgerna i mitt land. Jag ska försöka komma tillbaka i form till den här tävlingen om jag blir uttagen. Och blir jag inte uttagen spelar det ingen roll, jag kommer att stå bakom mina vänner så att de går så långt som möjligt. Med Julien har vi två stora mål i september: det franska mästerskapet och Roland-Garros. Jag måste tillbaka i sadeln, jag är inte särskilt ung nu så jag kanske behöver gå ner lite i vikt och träna lite mer." 

”Jag ska ta väl hand om mig själv först för att vara 100%, för det är sant att det är lite frustrerande. Vi har spelat två turneringar mellan Barcelona och den här där problemet sitter i mitt huvud. Eftersom jag vet att jag inte nödvändigtvis är på full styrka, jag är lite psykotisk i början, jag är lite tveksam, jag saknar loberna. Efter tvåan mår jag bättre så matchen börjar balansera lite, men hallå, det är för sent. Du måste vara på ditt bästa från de första matcherna.”

Intervjun i sin helhet:

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.